עוגת תותים עם חלב חמאה
צריך קינוח צמחוני? עוגת תותים בחמאה יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם סוכר turbinado, מלח, תותיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוגת תותים עם ביסקוויטים לחמאה, עוגת תותים, איך להכין עוגת תותים טבעונית, ו All American Berry Buttermilk Shortcake.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1/3 כוס סוכר לבן, ומלח בקערת ערבוב.
חותכים חמאה קרה עם סכין או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גס. (אם תרצה, במקום תערובת קמח לתוך קערת העבודה של מעבד מזון עם החמאה; דופק כמה פעמים לחתוך חמאה לתוך תערובת הקמח.
העברת תערובת לקערת ערבוב, ולהמשיך.)
מערבבים בחמאה עד תערובת הקמח הוא רטוב.
זרוק 1/3 כוס כפות של הבצק 2 אינץ ' זה מזה על תבנית אפייה מוכן.
מברשת ביסקוויטים עם שמנת כבדה ומפזרים בנדיבות עם סוכר turbinado.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
מערבבים יחד את התותים פרוסים, 1/4 כוס סוכר לבן, ומיץ לימון בקערה גדולה. אפשר פירות יער לנוח עד מיצים לפתח, כ 30 דקות.
מגישים את התותים עם מיץ על הביסקוויטים.