עוגת תותים קפואה
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך תותים, bay anglais, לקשט: מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תותים קפואה, עוגת תותים, איך להכין עוגת תותים טבעונית, ו ריבועי עוגת פטל קפואים.
הוראות
הכינו את מפרץ אנגלה. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
תהליך פרוס תותים וסוכר בבלנדר או מעבד מזון עד מחית; יוצקים תערובת תות דרך מסננת רשת תיל לתוך קערה, זורק זרעים. מערבבים 1 כוס צונן מפרץ אנגלה לתוך תערובת תות מתוח.
יוצקים למחבת 13-x 9 אינץ'; לכסות להקפיא 2 שעות או עד המשרד.
מערבבים קמח והבא 4 מרכיבים בקערה.
חותכים חמאה לתערובת קמח עם בלנדר מאפה עד מתפורר; מוסיפים שמנת מתוקה, ערבוב עד מרכיבים יבשים הם רטובים. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש 3 או 4 פעמים. לטפוח או לגלגל בצק לעובי 1 אינץ'; לחתוך לשמונה סיבובים 2 אינץ', ומניח על תבנית אפייה.
מברשת צמרות של בצק עם חמאה מומסת.
אופים ב 425 במשך 12 עד 13 דקות או עד הזהב.
מערבבים תותים קצוצים ונענע; להפריש.
כדי לשרת, יוצקים על 1/3 גביע מפרץ אנגלה על כל צלחת. חותכים ביסקוויטים לשניים, ומניחים את החצי התחתון על הצלחת. למעלה עם כ 2 כפות תותים קצוצים. כפית על 1/2 תערובת תות קפוא כוס מעל פירות יער, העליון עם חצי ביסקוויט הנותרים.