קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגת תפוז איטלקית

עוגת תפוז איטלקית
מתכון עוגת תפוזים איטלקית מוכנה בערך 2 שעות ו 10 דקות וזה בהחלט עצום חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-12 מנות. יש קינוח זה 349 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ביצים, קליפת תפוז, ציפוי וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, עוגת שמנת איטלקית כתומה טרייה, ו עוגת תפוזים ללא ביצים עם זיגוג כתום (עוגה טבעונית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 163° (300°F למחבת כהה או לא מקל). בנדיבות לרסס תחתון רק של מחבת springform 10 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן זית, 1/4 כוס יין, 1 כף קליפת תפוז ואת הביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
אופים 50 עד 57 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. (החלק העליון של העוגה עשוי להופיע חום זהוב כהה rippled.) מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בזהירות להפעיל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר; להסיר את הצד של פאן.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דַק-דַק-
6
להעביר עוגה לצלחת הגשה. בקערה בינונית, מערבבים זיגוג, 1 1/2 כפיות קליפת תפוז ו 1 כף יין עד מעורבב היטב. כפור העליון בצד של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מקשטים עם 1 כף קליפת תפוז. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו