עוגת תפוז איטלקית
מתכון עוגת תפוזים איטלקית מוכנה בערך 2 שעות ו 10 דקות וזה בהחלט עצום חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-12 מנות. יש קינוח זה 349 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ביצים, קליפת תפוז, ציפוי וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, עוגת שמנת איטלקית כתומה טרייה, ו עוגת תפוזים ללא ביצים עם זיגוג כתום (עוגה טבעונית) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 163° (300°F למחבת כהה או לא מקל). בנדיבות לרסס תחתון רק של מחבת springform 10 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן זית, 1/4 כוס יין, 1 כף קליפת תפוז ואת הביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 50 עד 57 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. (החלק העליון של העוגה עשוי להופיע חום זהוב כהה rippled.) מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
בזהירות להפעיל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר; להסיר את הצד של פאן.
להעביר עוגה לצלחת הגשה. בקערה בינונית, מערבבים זיגוג, 1 1/2 כפיות קליפת תפוז ו 1 כף יין עד מעורבב היטב. כפור העליון בצד של העוגה.
מקשטים עם 1 כף קליפת תפוז. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.