קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגת תפוז איטלקית

עוגת תפוז איטלקית
מתכון עוגת תפוזים איטלקית מוכנה בערך 2 שעות ו 10 דקות וזה בהחלט עצום חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-12 מנות. יש קינוח זה 349 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ביצים, קליפת תפוז, ציפוי וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, עוגת שמנת איטלקית כתומה טרייה, ו עוגת תפוזים ללא ביצים עם זיגוג כתום (עוגה טבעונית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 163° (300°F למחבת כהה או לא מקל). בנדיבות לרסס תחתון רק של מחבת springform 10 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן זית, 1/4 כוס יין, 1 כף קליפת תפוז ואת הביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים 50 עד 57 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. (החלק העליון של העוגה עשוי להופיע חום זהוב כהה rippled.) מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בזהירות להפעיל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר; להסיר את הצד של פאן.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להעביר עוגה לצלחת הגשה. בקערה בינונית, מערבבים זיגוג, 1 1/2 כפיות קליפת תפוז ו 1 כף יין עד מעורבב היטב. כפור העליון בצד של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מקשטים עם 1 כף קליפת תפוז. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו