קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוח הקרמל האולטימטיבית

עוגת תפוח הקרמל האולטימטיבית
המתכון עוגת תפוח הקרמל האולטימטיבית מוכנה בערך 2 שעות ו 10 דקות וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 828 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו יין, מי קרח, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכונים דומים: עוגת תפוח הקרמל האולטימטיבית, חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
כדי להפוך את המאפה, לשלב את הקמח והמלח יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
חותכים את החתיכות של חמאה קרה עם בלנדר מאפה, קצת בכל פעם, עד שהבצק דומה קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את חלמון הביצה ואת מי הקרח, ומתמזגים לשנייה רק כדי למשוך את הבצק יחד ולרטב. תיזהר לא להעמיס על הכסף. טופס את הבצק לכדור, לעטוף אותו בחוזקה בניילון נצמד, ולתת לו לנוח במקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
בעוד הבצק נח, להכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
כדי להפוך את רוטב הקרמל: מניחים את הסוכר והמים בסיר קטן ומבשלים, מבלי לערבב, על חום בינוני-נמוך עד שהסוכר נמס ומקורמל, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הסר את הסיר מן המבער ולהוסיף את הקרם ויין לאט. זה עלול לבעבע ולירוק, כדי להיות זהיר. כאשר הרוטב נרגע, להחזיר אותו ללהבה, להוסיף את שעועית וניל לחמם אותו לאט, עד היין והקרמל הם חלקים ולהמשיך לבשל לאט עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
הסר מהחום וקריר עד מעובה.
10
ממלאים קערה גדולה במים קרים וסוחטים את מיץ הלימון. לקלף את התפוחים עם סכין קילוף, לחתוך אותם לשניים, ולהסיר את הליבה עם baller מלון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מלוןמלון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
שים את חצאי התפוחים במי הלימון (זה ימנע מהם להפוך לחומים). לזרוק את התפוחים עם קמח וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
12
קח את הבצק מהמקרר, פתח את הפלסטיק, וחתוך את הכדור לשניים. Rewrap ולהחזיר 1 של הכדורים למקרר, עד מוכן לקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
תן את הבצק לנוח על הדלפק במשך 15 דקות כך שזה יהיה גמיש מספיק כדי להתגלגל החוצה. באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ'. בזהירות לגלגל את הבצק על הסיכה ולהניח אותו בתוך מחבת עוגת זכוכית 10 אינץ'. לחץ על הבצק לתוך המחבת כך שהוא מתאים בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
חותכים כמה תפוחים בכל פעם באמצעות מנדולינה או סכין חדה מאוד. התפוחים צריכים להיות פרוסים דק כך שכאשר העוגה אופה, הם מתמוטטים אחד על השני ללא כיסי אוויר. זה מכין פאי תפוחים בשרני ודחוס. מכסים את החלק התחתון של המאפה בשכבת תפוחים, מעורבבים את הפרוסות כך שאין פערים. מצקת על 2 אונקיות של רוטב קרמל יין אדום מקורר באופן שווה על פרוסות התפוח. חזור על השכבות, עד העוגה הוא מעט overfilled וכיפתי על החלק העליון; התפוחים יכווצו כמו העוגה מבשלת. למעלה את התפוחים עם חתיכות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
מצקתמצקת
16
עכשיו, לגלגל את הכדור האחר של בצק בדיוק כפי שעשית את הראשון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
17
מברשת את השפה התחתונה של מאפה העוגה עם ביצה קצת מוכה לבן כדי ליצור כלב ים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
18
מניחים את מעגל המאפה על גבי העוגה, ומשתמשים במספריים במטבח, גוזמים את עודף התלויים סביב העוגה. Crimp הקצוות של הבצק יחד עם האצבעות שלך כדי להפוך חותם הדוק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
19
חותכים חריצים בחלק העליון של העוגה כך אדים יכולים לברוח בעת אפייה.
20
מניחים את העוגה על מגש גיליון לאוהל אותו עם חתיכת נייר אלומיניום, כך הקרום לא לבשל מהר יותר מאשר התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
21
אופים את עוגת תפוח הקרמל במשך 25 דקות על המדף האמצעי. בקערה קטנה, לשלב את הנותרים 1/4 כוס סוכר עם קינמון מגורד טרי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
22
הסר את נייר הכסף מן העוגה מברשת את החלק העליון עם הביצה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
23
מפזרים באופן שווה עם סוכר קינמון ולחזור לתנור. המשך לאפות במשך 25 דקות נוספות, עד העוגה הוא זהוב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
24
תן את עוגת התפוחים לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה כדי לאפשר את פקטין פירות לג ' ל ולהגדיר; אחרת העוגה תתפרק כאשר אתה חותך לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
פקטין פירותפקטין פירות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס