עוגת תפוח הקרמל האולטימטיבית
המתכון עוגת תפוח הקרמל האולטימטיבית מוכנה בערך 2 שעות ו 10 דקות וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 828 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו יין, מי קרח, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכונים דומים: עוגת תפוח הקרמל האולטימטיבית, חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
כדי להפוך את המאפה, לשלב את הקמח והמלח יחד בקערה גדולה.
חותכים את החתיכות של חמאה קרה עם בלנדר מאפה, קצת בכל פעם, עד שהבצק דומה קמח תירס.
מוסיפים את חלמון הביצה ואת מי הקרח, ומתמזגים לשנייה רק כדי למשוך את הבצק יחד ולרטב. תיזהר לא להעמיס על הכסף. טופס את הבצק לכדור, לעטוף אותו בחוזקה בניילון נצמד, ולתת לו לנוח במקרר במשך 1 שעה.
בעוד הבצק נח, להכין את המילוי.
כדי להפוך את רוטב הקרמל: מניחים את הסוכר והמים בסיר קטן ומבשלים, מבלי לערבב, על חום בינוני-נמוך עד שהסוכר נמס ומקורמל, כ -10 דקות.
הסר את הסיר מן המבער ולהוסיף את הקרם ויין לאט. זה עלול לבעבע ולירוק, כדי להיות זהיר. כאשר הרוטב נרגע, להחזיר אותו ללהבה, להוסיף את שעועית וניל לחמם אותו לאט, עד היין והקרמל הם חלקים ולהמשיך לבשל לאט עד מופחת בחצי.
הסר מהחום וקריר עד מעובה.
ממלאים קערה גדולה במים קרים וסוחטים את מיץ הלימון. לקלף את התפוחים עם סכין קילוף, לחתוך אותם לשניים, ולהסיר את הליבה עם baller מלון.
שים את חצאי התפוחים במי הלימון (זה ימנע מהם להפוך לחומים). לזרוק את התפוחים עם קמח וקינמון.
קח את הבצק מהמקרר, פתח את הפלסטיק, וחתוך את הכדור לשניים. Rewrap ולהחזיר 1 של הכדורים למקרר, עד מוכן לקרום העליון.
תן את הבצק לנוח על הדלפק במשך 15 דקות כך שזה יהיה גמיש מספיק כדי להתגלגל החוצה. באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ'. בזהירות לגלגל את הבצק על הסיכה ולהניח אותו בתוך מחבת עוגת זכוכית 10 אינץ'. לחץ על הבצק לתוך המחבת כך שהוא מתאים בחוזקה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים כמה תפוחים בכל פעם באמצעות מנדולינה או סכין חדה מאוד. התפוחים צריכים להיות פרוסים דק כך שכאשר העוגה אופה, הם מתמוטטים אחד על השני ללא כיסי אוויר. זה מכין פאי תפוחים בשרני ודחוס. מכסים את החלק התחתון של המאפה בשכבת תפוחים, מעורבבים את הפרוסות כך שאין פערים. מצקת על 2 אונקיות של רוטב קרמל יין אדום מקורר באופן שווה על פרוסות התפוח. חזור על השכבות, עד העוגה הוא מעט overfilled וכיפתי על החלק העליון; התפוחים יכווצו כמו העוגה מבשלת. למעלה את התפוחים עם חתיכות של החמאה.
עכשיו, לגלגל את הכדור האחר של בצק בדיוק כפי שעשית את הראשון.
מברשת את השפה התחתונה של מאפה העוגה עם ביצה קצת מוכה לבן כדי ליצור כלב ים.
מניחים את מעגל המאפה על גבי העוגה, ומשתמשים במספריים במטבח, גוזמים את עודף התלויים סביב העוגה. Crimp הקצוות של הבצק יחד עם האצבעות שלך כדי להפוך חותם הדוק.
חותכים חריצים בחלק העליון של העוגה כך אדים יכולים לברוח בעת אפייה.
מניחים את העוגה על מגש גיליון לאוהל אותו עם חתיכת נייר אלומיניום, כך הקרום לא לבשל מהר יותר מאשר התפוחים.
אופים את עוגת תפוח הקרמל במשך 25 דקות על המדף האמצעי. בקערה קטנה, לשלב את הנותרים 1/4 כוס סוכר עם קינמון מגורד טרי.
הסר את נייר הכסף מן העוגה מברשת את החלק העליון עם הביצה הנותרים.
מפזרים באופן שווה עם סוכר קינמון ולחזור לתנור. המשך לאפות במשך 25 דקות נוספות, עד העוגה הוא זהוב מבעבע.
תן את עוגת התפוחים לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה כדי לאפשר את פקטין פירות לג ' ל ולהגדיר; אחרת העוגה תתפרק כאשר אתה חותך לתוכו.