קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוח פוג'י ספייס עם ציפוי גבינת שמנת

עוגת תפוח פוג'י ספייס עם ציפוי גבינת שמנת
מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 558 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לך allspice הקרקע, אבקת סוכר, אבקת אפייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת שכבת תפוח-ספייס עם ציפוי גבינת עיזים, ו עוגת דלעת ספייס עם ציפוי גבינת שמנת.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימוםreheat עד 177°. חמאה וקמח two9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 2 אינץ' highsides. שורה תחתונה של כל מחבת עםפריט נייר עגול.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להקציף הראשון 7מרכיבים בקערה בינונית. באמצעות electricmixer, לנצח 1 כוס חמאה bowluntil גדול פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את שניהם סוכרים ומכים untilsmooth.
4
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בוניל, ולאחר מכן בורבון, אם תרצה (תערובת עשויה להיראות מקושטת).
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
להוסיף תערובת קמח לתערובת ביצהב3 תוספות לסירוגין עם רסק תפוחים 2 תוספות, מכות עד מעורבב לאחר eachaddition. מערבבים תפוחים ופקאנים. Dividebatter בין מחבתות עוגה; חלקה צמרות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
אופים עוגות עד בודק מוכנסמרכז של כל יוצא נקי, על 50minutes.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מעבירים עוגות למדפים וקול inpans 15 דקות.
8
חותכים סביב פן הצדדים עוגות toloosen. הפוך עוגות על מתלים; נייר קלף peeloff.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים עוד עוגה rackatop 1 והפוך שוב כך העוגה היא צד משוכלל למעלה. חזור עם העוגה השנייה.מגניב לגמרי. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף כל עוגה בפלסטיק ו stoer בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
באמצעות מיקסר חשמלי, beatcream גבינה וחמאה בקערה גדולה untilsmooth. לנצח תמצית וניל pinchof מלח. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות עד ציפוי הוא חלק וקרם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
באמצעות סכין משונן ארוך, לקצץ את צמרות מסובכות של עוגות כדי להפוך את הרמה;מברשת את כל פירורים רופפים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
3
העבר 1cake למגש, לקצץ בצד למעלה. זרוק חצי ציפוי (על 11/2 כוסות)על ידי עוגת כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
4
מורחים ציפוי באופן שווה כדי edgesof עוגה. למעלה עם עוגה שנייה, למטה trimmedside. זרוק נשאר ציפוי byspoonfuls על גבי עוגה, עוזב צידי עוגה רגיל.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מורחים ציפוי לקצה העליון של עוגה, מסתחררים ויוצרים פסגות, ifdesired.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מפזרים פקאנים.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
7
תן cakestand בטמפרטורת החדר 1 שעה כדי לאפשרלצאת כדי להגדיר מעט. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. מכסים בעוגה ומקררים.
8
בואו עוגה לעמוד בחדרספרטורה לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
9
בתיאבון

מרכיבים

7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה0חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בורבון, ברנדי תפוחים, או רום (אופציונלי)בורבון, ברנדי תפוחים, או רום (אופציונלי)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת גבינת שמנת, טמפרטורת החדרחבילת גבינת שמנת, טמפרטורת החדר3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפוג'י או תפוחים גאלה (13 עד 14 אונקיות בסך הכל), קלופים, חצויים, cored, לחתוך לקוביות 1/3 אינץפוג'י או תפוחים גאלה (13 עד 14 אונקיות בסך הכל), קלופים, חצויים, cored, לחתוך לקוביות 1/3 אינץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(ארוז) סוכר חום זהוב(ארוז) סוכר חום זהוב1חתיכות טופי הית' ברallspice הקרקעallspice הקרקע2חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טרי או אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט מגורד טרי או אגוז מוסקט טחון12שרימפס וורידיםאגוזי פקאן קלויים קצוצים גס (לקישוט)אגוזי פקאן קלויים קצוצים גס (לקישוט)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת סוכר (נמדד, ולאחר מכן מנופה)אבקת סוכר (נמדד, ולאחר מכן מנופה)1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 מקל) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר(1 מקל) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשררסק תפוחים לא ממותקרסק תפוחים לא ממותק12 כפיות אבקת שום(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)