עוגת תפוחי אדמה שוקולד
צריך מנות ראשונות צמחוני? עוגת תפוחי אדמה שוקולד יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 202 קלוריות. אם יש לך ציפורן טחונה, תפוחי אדמה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת תפוחי אדמה שוקולד, עוגת תפוחי אדמה שוקולד, ו עוגת תפוחי אדמה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת 1 כוס סוכר.
מוסיפים חלמונים; מקציפים היטב.
מוסיפים תפוחי אדמה ומערבבים היטב.
שלב את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הקינמון, המלח, אגוז המוסקט והציפורן; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב, מקציפים רק עד לאיחוד. מערבבים וניל ואגוזים.
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתוך הבלילה.
יוצקים לתוך 13-ב משומן ומקומח. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים על רשת.
בסיר כבד קטן שלבו את הסוכר, החלבונים, המים, סירופ התירס והמלח. מקציפים במהירות נמוכה במשך 1 דקה.
מניחים מחבת על אש נמוכה; המשך להכות על נמוך עד שמדחום קורא 160.
מוסיפים וניל; מקציפים גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות, בערך 7 דקות. עוגת פרוסט.