עוגת תפוחי אדמה של ג'יימי Lyonnaise
עוגת תפוחי אדמה Lyonnaise של ג'יימי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך בצל, עלי קורנית, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה נהדר. נסו בצל מתוק, סלט תפוחי אדמה סגול של ג'יימי אוליבר, ו מרק כרישה ותפוחי אדמה-ג'יימי אוליבר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות/גז 6).
להביא מחבת גדולה של מים לרתיחה, להוסיף את תפוחי האדמה, ו parboil אותם במשך 3 עד 4 דקות.
מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל בעדינות עם עלי הקורנית עד שהם מתרככים.
מוסיף את חומץ בלסמי ולהסיר מחום.
באמצעות אותו מחבת (אין צורך לשטוף אותו), להניח חצי תפוחי אדמה בתחתית העונה עם מלח ופלפל. בצע עם הבצל בשכבה 1, תיבול שוב, ואז את שאר תפוחי האדמה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 45 דקות.