קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

עוגת תפוחי אדמה של ג'יימי Lyonnaise

עוגת תפוחי אדמה של ג'יימי Lyonnaise
עוגת תפוחי אדמה Lyonnaise של ג'יימי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך בצל, עלי קורנית, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה נהדר. נסו בצל מתוק, סלט תפוחי אדמה סגול של ג'יימי אוליבר, ו מרק כרישה ותפוחי אדמה-ג'יימי אוליבר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות/גז 6).
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
להביא מחבת גדולה של מים לרתיחה, להוסיף את תפוחי האדמה, ו parboil אותם במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לנקז ולהניח בצד.
4
מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל בעדינות עם עלי הקורנית עד שהם מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיף את חומץ בלסמי ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
6
הסר בצל לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
באמצעות אותו מחבת (אין צורך לשטוף אותו), להניח חצי תפוחי אדמה בתחתית העונה עם מלח ופלפל. בצע עם הבצל בשכבה 1, תיבול שוב, ואז את שאר תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן