עוגת תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מספק כ 15 מנות . גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל, ו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את התפוחים עם מיץ לימון, סוכר, וקינמון בקערת ערבוב ולתת לעמוד בזמן שאתה עושה את הבלילה.
מקציפים קלות את הביצים בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את השמן, חמאה מומסת, סוכר, וניל ומים ומקציפים עד לקבלת חלקה. בקערת ערבוב נפרדת משלבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה. השתמש מקצף לערבב את החומרים יבשים יחד. בהדרגה מערבבים את תערובת הקמח לתוך התערובת הרטובה ומערבבים רק עד משולב. אל תגזים.
שמן בנדיבות וקמח קלות מחבת.
יוצקים 1/4 של הבלילה לתוך המחבת, ולאחר מכן לארגן 1/3 של התפוחים סביב החלק העליון של הבלילה. הפוך 2 שכבות יותר של תפוחים, להחליק את הבלילה מעליהם לאחר כל תוספת. למעלה עם האחרון של הבלילה וחלק.
אופים על 1 שעה 10 דקות, עד עלה, החלק העליון הוא השחמה יפה, וסכין חדה מוכנס באמצע העוגה יוצא יבש.
בואו להתקרר במחבת עד העוגה מתחילה לשחרר מן הצדדים לפני התגלגלות.