עוגת תפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו פאי תפוחים. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לכו לחנות ואספו קינמון טחון, אגוזי פקאן, מלח ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 14%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חטיפי פאי תפוחים, תפוח פוטלוק פריך, ו תפוח חמוציות פוטלוק פריך.
הוראות
בקערה קטנה שלבו 1/4 כוס קמח ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד. בקערה גדולה שלבו מלח וקמח שנותר; חותכים בקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מוסיפים תערובת קמח שמורה; ללוש בעדינות עד שהבצק יוצר כדור.
לחץ בצק על הקרקעית ומעלה את הצדדים של 15 אינץ ' לא משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
מורחים 1/4 כוס סירופ על קרום. מסדרים תפוחים על סירופ.
שלב את הסוכר, מיץ הלימון, הקינמון, הווניל והסירופ שנותר; מזלפים מעל תפוחים.
לציפוי, שלבו קמח וסוכר בקערה; חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
אופים ב 350 עבור 1 שעה או עד תפוחים רכים.
יין מומלץ: פרוסקו., Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג
פרוסקו, מוסקטו ד ' אסטי וריזלינג הקציר המאוחר הם הבחירות המובילות שלי לפאי תפוחים. ליינות הקינוח הללו יש את הכמות הנכונה של מתיקות וטעמים קלים ופירותיים שלא יכריעו את פאי התפוחים. אתה יכול לנסות מוסקטו ורוד תוסס יחף. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד יחף]()
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!