עוגת רסק תפוחים VI דורשת על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 10 . יש קינוח זה 368 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-197 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, שמן צמחי, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו עוגת רסק תפוחים, עוגת רסק תפוחים, ו עוגת רסק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'. מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון. הפוך באר במרכז ושופכים את הביצים, סוכר, שמן, רסק תפוחים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
רסק תפוחים
קינמון
וניל
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים היטב ויוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 60 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
5
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.