קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

עוגת תפוחים VI

עוגת תפוחים VI
עוגת רסק תפוחים VI דורשת על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 10 . יש קינוח זה 368 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-197 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, שמן צמחי, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו עוגת רסק תפוחים, עוגת רסק תפוחים, ו עוגת רסק תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'. מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון. הפוך באר במרכז ושופכים את הביצים, סוכר, שמן, רסק תפוחים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
רסק תפוחיםרסק תפוחים
קינמוןקינמון
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים היטב ויוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 60 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
5
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת