עוגת תפוחים אירופאית ללא גלוטן
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב וקינוח צמחוני? עוגת תפוחים אירופאית ללא גלוטן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך קמח שקדים, קינמון טחון, קמח דורה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 64 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת תפוחים (דגנים חינם, Paleo, ללא גלוטן, פערים), עוגת תפוחים ללא גלוטן, ו עוגת תפוחים יהודית ללא גלוטן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת 9x13 אינץ'; קמח קל עם קמח ללא גלוטן.
לטאטא קמח דורה, קמח שקדים, קמח אורז, קמח טפיוקה, מסטיק xanthan, קינמון, סודה לשתייה, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה.
להקציף סוכר, שמן צמחי, וביצים יחד בקערה נפרדת; מערבבים לתוך תערובת קמח עד משולב הבלילה משולב היטב. מקפלים תפוחים ואגוזים.
יוצקים ולחץ הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד סכין מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי, על 1 שעה.