קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת תפוחים אירית

עוגת תפוחים אירית
אם יש לך בערך 1 שעה ו -30 דקות כדי לבלות במטבח, עוגת תפוחים אירית עשויה להיות סופר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. 270 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם מלח ים מלדון, ויסקי סינגל מאלט אירי, סוכר דמררה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי, עוגת פודינג לימון אירי, ו עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הסוכר מלוח, לחמם תנור 140C / מאוורר 160c / גז
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לפזר את הסוכר muscovado, מלח ים מלדון וגרידת לימון על תבנית אפייה, ולאחר מכן להשאיר בתנור במשך 15 דקות להתייבש. להשאיר להתקרר, אז בליץ בבלנדר. לעבור דרך מסננת גדולה ספון כדי להסיר כל גושים גדולים, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
עבור המאפה, דופק את הקמח והחמאה יחד במעבד מזון עד שיש לך את המרקם של פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את הסוכר והביצים והדופק עד שהכל מתחבר. לעטוף את המאפה עם סרט נצמד וצינה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
להטות את הצימוקים למחבת עם הוויסקי, ולהוסיף 1 כפית של הסוכר. להביא לרתיחה, ואז לעזוב לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
וויסקי.וויסקי.
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
חותכים את התפוחים לחתיכות גדולות וממיסים את החמאה במחבת כבדה. לזרוק את התפוחים בחמאה, ולאחר מכן להוסיף חצי סוכר demerara, מקל הקינמון ושפריץ בריא של ויסקי. מבשלים את התפוחים במשך 3-4 דקות עד צבעוניות, ואז במקום מסננת כדי לנקז מיצים עודפים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
Demerara SugarDemerara Sugar
וויסקי.וויסקי.
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הפעל תנור עד 160C / מאוורר 140C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
גריז וקמח טבעת אפייה 28 ס " מ.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
9
מגלגלים שני שלישים של המאפה לעובי של מטבע 1 ומסדרים את הטבעת. צ ' יל לפחות 20 דקות. זין מאפה עם מזלג, ואז אופים עיוור בתנור במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מברשת עם ביצה מוכה, ואז לחזור לתנור במשך 5 דקות. חזור על תהליך זה שוב, בישול עוד 5 דקות זה ישמור על המאפה פריך. השאירו להתקרר, ולאחר מכן להוסיף את תערובות תפוח וצימוקים הזמנה כל ויסקי כי לא נספג על ידי הצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
וויסקי.וויסקי.
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מגלגלים מכסה עבור טארט עם המאפה הנותר ומניחים על גבי הטארט, שטיפת ביצים כדי לאבטח את הקצוות. דקור את החלק העליון כדי לשחרר קיטור, ביצה לשטוף את החלק העליון של הבצק ומפזרים את שאר הסוכר demerara. הפעל תנור ל 180C / מאוורר 160c / גז 4 ומבשלים 20 דקות, עד העליון הוא זהב.
מרכיבים שתצטרך
Demerara SugarDemerara Sugar
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
שים את עוגת התפוחים על לוח גדול. מקציפים קלות את השמנת ומוסיפים את ויסקי הצימוקים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
13
מגישים את הסוכר המתובל בקערה בצד לפזר מעל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "