אם יש לך בערך 1 שעה ו -30 דקות כדי לבלות במטבח, עוגת תפוחים אירית עשויה להיות סופר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. 270 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם מלח ים מלדון, ויסקי סינגל מאלט אירי, סוכר דמררה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי, עוגת פודינג לימון אירי, ו עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הסוכר מלוח, לחמם תנור 140C / מאוורר 160c / גז
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לפזר את הסוכר muscovado, מלח ים מלדון וגרידת לימון על תבנית אפייה, ולאחר מכן להשאיר בתנור במשך 15 דקות להתייבש. להשאיר להתקרר, אז בליץ בבלנדר. לעבור דרך מסננת גדולה ספון כדי להסיר כל גושים גדולים, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovado
כסף ללא נעליים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
עבור המאפה, דופק את הקמח והחמאה יחד במעבד מזון עד שיש לך את המרקם של פירורי לחם.
מוסיפים את הסוכר והביצים והדופק עד שהכל מתחבר. לעטוף את המאפה עם סרט נצמד וצינה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
להטות את הצימוקים למחבת עם הוויסקי, ולהוסיף 1 כפית של הסוכר. להביא לרתיחה, ואז לעזוב לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
וויסקי.
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
חותכים את התפוחים לחתיכות גדולות וממיסים את החמאה במחבת כבדה. לזרוק את התפוחים בחמאה, ולאחר מכן להוסיף חצי סוכר demerara, מקל הקינמון ושפריץ בריא של ויסקי. מבשלים את התפוחים במשך 3-4 דקות עד צבעוניות, ואז במקום מסננת כדי לנקז מיצים עודפים.
מברשת עם ביצה מוכה, ואז לחזור לתנור במשך 5 דקות. חזור על תהליך זה שוב, בישול עוד 5 דקות זה ישמור על המאפה פריך. השאירו להתקרר, ולאחר מכן להוסיף את תערובות תפוח וצימוקים הזמנה כל ויסקי כי לא נספג על ידי הצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
וויסקי.
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מגלגלים מכסה עבור טארט עם המאפה הנותר ומניחים על גבי הטארט, שטיפת ביצים כדי לאבטח את הקצוות. דקור את החלק העליון כדי לשחרר קיטור, ביצה לשטוף את החלק העליון של הבצק ומפזרים את שאר הסוכר demerara. הפעל תנור ל 180C / מאוורר 160c / גז 4 ומבשלים 20 דקות, עד העליון הוא זהב.
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.