קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים בגובה קילומטר

עוגת תפוחים בגובה קילומטר
פאי תפוחים בגובה קילומטר וחצי הוא מתכון אמריקאי שמגיש 12. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט, סוכר, תפוחים טעימים זהובים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 4 שעות ו-25 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת תפוחים בגובה קילומטר, Mile High Apple Pie, ו עוגת תפוחים בגובה קילומטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). מניחים מתלה תנור בחלק התחתון של התנור ומניחים עליו אבן אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את התפוחים לתוך קערה גדולה ערבוב, ולזרוק עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מערבבים את עמילן תפוחי האדמה, 3/4 כוס סוכר, קינמון, ואגוז מוסקט יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מרדדים את מחצית הבצק קרום העוגה על משטח מקומח קלות ולהתאים אותו לצלחת עוגה 10 אינץ'. ערמה חצי מהתפוחים לתוך הקרום, ונקודה עם חצי חתיכות החמאה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מפזרים חצי מעמילן תפוחי האדמה-תערובת סוכר קינמון על התפוחים. ערמו את התפוחים הנותרים לצלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
מפזרים את חתיכות חמאה הנותרים ותערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
מרדדים את העוגה הנותרים בצק קרום, ומניחים בזהירות על התפוחים. קמצוץ ו crimp את הקצוות כדי לאטום את הקרום. השתמש במזלג כדי לתקוע חורים בקרום העליון בכמה מקומות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מברשת את הקרום העליון עם חלב, ומפזרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
9
מניחים את העוגה בתנור שחומם מראש על אבן האפייה. מיד להוריד את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים עד הקרום הוא חום זהוב, כ 60 דקות. בדוק מחצית דרך זמן האפייה, ולכסות את הקצוות עם רדיד אלומיניום במשך 30 הדקות האחרונות במידת הצורך כדי למנוע over-browning. מגניב 3 שעות על מתלה תיל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®