קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים בגובה קילומטר

עוגת תפוחים בגובה קילומטר
פאי תפוחים בגובה קילומטר וחצי הוא מתכון אמריקאי שמגיש 12. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט, סוכר, תפוחים טעימים זהובים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 4 שעות ו-25 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת תפוחים בגובה קילומטר, Mile High Apple Pie, ו עוגת תפוחים בגובה קילומטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). מניחים מתלה תנור בחלק התחתון של התנור ומניחים עליו אבן אפייה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את התפוחים לתוך קערה גדולה ערבוב, ולזרוק עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים את עמילן תפוחי האדמה, 3/4 כוס סוכר, קינמון, ואגוז מוסקט יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
נייר אורזנייר אורז
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מרדדים את מחצית הבצק קרום העוגה על משטח מקומח קלות ולהתאים אותו לצלחת עוגה 10 אינץ'. ערמה חצי מהתפוחים לתוך הקרום, ונקודה עם חצי חתיכות החמאה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מפזרים חצי מעמילן תפוחי האדמה-תערובת סוכר קינמון על התפוחים. ערמו את התפוחים הנותרים לצלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
6
מפזרים את חתיכות חמאה הנותרים ותערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
מרדדים את העוגה הנותרים בצק קרום, ומניחים בזהירות על התפוחים. קמצוץ ו crimp את הקצוות כדי לאטום את הקרום. השתמש במזלג כדי לתקוע חורים בקרום העליון בכמה מקומות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מברשת את הקרום העליון עם חלב, ומפזרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
9
מניחים את העוגה בתנור שחומם מראש על אבן האפייה. מיד להוריד את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
אופים עד הקרום הוא חום זהוב, כ 60 דקות. בדוק מחצית דרך זמן האפייה, ולכסות את הקצוות עם רדיד אלומיניום במשך 30 הדקות האחרונות במידת הצורך כדי למנוע over-browning. מגניב 3 שעות על מתלה תיל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)