עוגת תפוחים-ברי עם רוטב וניל שעועית קשה
המתכון פאי תפוחים ברי עם רוטב וניל שעועית קשה מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך חלב, ביצה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קיץ ברי וניל שעועית Parfaits עם וניל שעועית קצפת, חמאה-זיגוג מיני עוגות תאנה עם רוטב וניל קשה, ו עוגת פירות יער תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים; להפריש.
מקציפים חמאה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר; לנצח היטב.
מוסיפים חלב וביצה; מכים היטב. מערבבים בתערובת קמח; מניחים בצד את הבלילה.
שלב תפוח פרוס הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה.
מוסיפים לתערובת תפוחים; מערבבים היטב. תערובת תפוח כפית לתוך קל משומן 11 "x 7" x 1 1/2 " צלחת אפייה. זרוק את הבלילה על ידי כפיות על תערובת פירות.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 45 או 50 דקות או עד הזהב. אם תרצה, לשרת חם עם שעועית וניל רוטב קשה או גלידה.