קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים גבינת צ'דר

עוגת תפוחים גבינת צ'דר
גבינת צ'דר פאי תפוחים עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחים טעים זהוב, קורנפלור, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו תפוח מקורמל + גבינת צ'דר בייגלה רך עם רוטב תפוחים, עוגות בורשט, מילוי פאי תפוחים, ציפוי גבינת שמנת קינמון וקרום גבינת צ'דר ירח, ו עוגת תפוחים עם גבינת צ'דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הקרום: במעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, מלח, חמאה קרה וגבינה מגוררת. הערה של קוק: זה המקום שבו אתה יכול להוסיף קצת גבינה נוספת או להשתמש גבינת צ ' דר חדה במיוחד כדי לספק את זה טעם גבינה חמצמץ בכל ביס. דופק את המעבד עד התערובת דומה חול דק.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
הסר את המכסה והוסף את מי הקרח לתערובת. הפעל את המעבד רק עד שהתערובת מגלגלת את עצמה לכדור קטן. אם התערובת היא קצת יבשה, להוסיף יותר מי קרח על ידי כף עד שהוא מגיע יחד. אסוף את הבצק לכדור. עם מגרד ספסל, לחלק את התערובת באופן שווה במחצית. צור כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולצנן לפחות 30 דקות. הערה של קוק: בשלב זה אתה יכול לשמור את הבצק עטוף במקרר במשך כמה ימים או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
עבור המילוי: מחממים התנור ל 400 מעלות F. בקערה גדולה, לטאטא יחד את עמילן תירס וסוכר,ולוודא שאין גושים בקורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מערבבים בפרוסות התפוחים, מיץ לימון גרידה וקמצוץ מלח. לזרוק מעיל התפוחים לחלוטין בתערובת. הערה של קוק: אם אתה רוצה להוסיף צבע סומק יפה למילוי שלך, להוסיף תפוח אדום עור כמו Braeburn לתערובת ולזרוק כמה מהקליפה לתערובת. התוצאה היא גוון ורוד בהיר כי הוא בהחלט מדהים וטעים!
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
לאחר שהבצק התקרר, קמח קלות את משטח העבודה ומגלגל 1 מדיסקי הבצק לסיבוב של 13 אינץ'. בזהירות למקם את הבצק עגול בקוטר 9 אינץ ' צלחת עמוקה צלחת פאי זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
צחצח את הבליטה במים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
יוצקים את מילוי התפוח לצלחת מרופדת הבצק ומנקדים אותו בחמאה חתוכה לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
עבור הקרום העליון, לרדד את דיסק הבצק השני על אותו משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מרדדים את הבצק לתוך 12 אינץ ' עגול, מעט קטן יותר מאשר את הקרום התחתון. בזהירות למקם את הבצק על ערימת תפוחים. לחץ על הבליטה של חתיכות הבצק התחתונות והעליונות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
חותכים את הבצק העודף עד 1/2 אינץ ' ומקפלים מתחת. Crimp את הבצק מתחת לצבוט יחד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
חותכים 3 (2 אינץ') חריצים בחלק העליון של הקרום כדי לאפשר קיטור לברוח. הערה של קוק: למגע מיוחד במיוחד, לשלב את שאריות בצק העוגה, להתגלגל החוצה ולאחר מכן לגזור צורות, כמו תפוחים או עלים, ומניח על הקצוות קרום העליון או עוגה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מברשת עם ביצה לשטוף ואופים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
אופים את העוגה עד חום זהוב, כ -30 דקות. אם קצה הקרום חומים מהר מדי, מניחים שומר קצה או לעצב משלך מתוך רדיד אלומיניום ומניחים על קצה העוגה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
אופים את העוגה עד מילוי התפוח מתחיל בועה עד במרכז יש התעבה, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
הסר את העוגה מהתנור לקרר את העוגה על מדף במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®