קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים גבינת צ'דר

עוגת תפוחים גבינת צ'דר
גבינת צ'דר פאי תפוחים עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחים טעים זהוב, קורנפלור, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו תפוח מקורמל + גבינת צ'דר בייגלה רך עם רוטב תפוחים, עוגות בורשט, מילוי פאי תפוחים, ציפוי גבינת שמנת קינמון וקרום גבינת צ'דר ירח, ו עוגת תפוחים עם גבינת צ'דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הקרום: במעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, מלח, חמאה קרה וגבינה מגוררת. הערה של קוק: זה המקום שבו אתה יכול להוסיף קצת גבינה נוספת או להשתמש גבינת צ ' דר חדה במיוחד כדי לספק את זה טעם גבינה חמצמץ בכל ביס. דופק את המעבד עד התערובת דומה חול דק.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
הסר את המכסה והוסף את מי הקרח לתערובת. הפעל את המעבד רק עד שהתערובת מגלגלת את עצמה לכדור קטן. אם התערובת היא קצת יבשה, להוסיף יותר מי קרח על ידי כף עד שהוא מגיע יחד. אסוף את הבצק לכדור. עם מגרד ספסל, לחלק את התערובת באופן שווה במחצית. צור כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולצנן לפחות 30 דקות. הערה של קוק: בשלב זה אתה יכול לשמור את הבצק עטוף במקרר במשך כמה ימים או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
עבור המילוי: מחממים התנור ל 400 מעלות F. בקערה גדולה, לטאטא יחד את עמילן תירס וסוכר,ולוודא שאין גושים בקורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מערבבים בפרוסות התפוחים, מיץ לימון גרידה וקמצוץ מלח. לזרוק מעיל התפוחים לחלוטין בתערובת. הערה של קוק: אם אתה רוצה להוסיף צבע סומק יפה למילוי שלך, להוסיף תפוח אדום עור כמו Braeburn לתערובת ולזרוק כמה מהקליפה לתערובת. התוצאה היא גוון ורוד בהיר כי הוא בהחלט מדהים וטעים!
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
לאחר שהבצק התקרר, קמח קלות את משטח העבודה ומגלגל 1 מדיסקי הבצק לסיבוב של 13 אינץ'. בזהירות למקם את הבצק עגול בקוטר 9 אינץ ' צלחת עמוקה צלחת פאי זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
צחצח את הבליטה במים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
יוצקים את מילוי התפוח לצלחת מרופדת הבצק ומנקדים אותו בחמאה חתוכה לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
עבור הקרום העליון, לרדד את דיסק הבצק השני על אותו משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מרדדים את הבצק לתוך 12 אינץ ' עגול, מעט קטן יותר מאשר את הקרום התחתון. בזהירות למקם את הבצק על ערימת תפוחים. לחץ על הבליטה של חתיכות הבצק התחתונות והעליונות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
חותכים את הבצק העודף עד 1/2 אינץ ' ומקפלים מתחת. Crimp את הבצק מתחת לצבוט יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12
חותכים 3 (2 אינץ') חריצים בחלק העליון של הקרום כדי לאפשר קיטור לברוח. הערה של קוק: למגע מיוחד במיוחד, לשלב את שאריות בצק העוגה, להתגלגל החוצה ולאחר מכן לגזור צורות, כמו תפוחים או עלים, ומניח על הקצוות קרום העליון או עוגה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מברשת עם ביצה לשטוף ואופים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
אופים את העוגה עד חום זהוב, כ -30 דקות. אם קצה הקרום חומים מהר מדי, מניחים שומר קצה או לעצב משלך מתוך רדיד אלומיניום ומניחים על קצה העוגה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
אופים את העוגה עד מילוי התפוח מתחיל בועה עד במרכז יש התעבה, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
הסר את העוגה מהתנור לקרר את העוגה על מדף במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)