עוגת תפוחים הולנדית
מתכון עוגת תפוחים הולנדית מוכנה בעוד כ-5 שעות והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 10 מנות. יש קינוח זה 249 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שיבולת שועל מגולגלת, סוכר חום, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: הולנדית: תפוח-ספייס חמאה הולנדית בייבי, תפוח הולנדי בייבי (או פנקייק תפוח גרמני), ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות.
הוראות
מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח בקערה גדולה. לזרוק את החמאה בתערובת הקמח עד מצופה היטב. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא מופחת חתיכות בגודל אפונה, על 3 עד 4 דקות.
טפטוף ב 4 כפות של מי הקרח ומערבבים עם הידיים רק עד הבצק מגיע יחד. (
לטאטא את הקמח, סוכרים, שיבולת שועל, קינמון, מלח, ואגוז מוסקט בקערה בינונית עד בשילוב שווה.
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה בשליש התחתון. בינתיים, קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום ולהפוך את הקצוות של נייר כדי לתפוס את המיצים כמו העוגה אופה.
מניחים את תבנית האפייה מוכנה על המדף.
מניחים את הסוכרים, קמח נמדד, קינמון, מלח ואגוז מוסקט בקערה גדולה ומקציפים עד בשילוב שווה; להפריש. לקלף, חצי, ליבה, ולפרוס את התפוחים בעובי 1/8 עד 1/4 אינץ ' ולמקם בקערה.
מוסיפים את הצימוקים והחומץ וזורקים עד שהתפוחים מצופים באופן שווה; מניחים בצד.על משטח מקורר קל, לגלגל את הבצק הצונן על 13 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. (אל תדאגו אם הבצק נסדק—פשוט לחצו אותו בחזרה יחד.) קו 9-1 / 2 אינץ צלחת עוגה עמוקה צלחת עם הבצק לקצץ אותו סומק עם הקצה העליון של צלחת העוגה. באמצעות האצבעות או החלק האחורי של מזלג, crimp את הבצק בתבנית דקורטיבית.
יוצקים את המילוי ומפיצים אותו לשכבה אפילו. נקד את החלק העליון עם חתיכות חמאה.
מניחים את העוגה על תבנית האפייה החמה ואופים במשך 20 דקות.
הסר את תבנית האפייה מהתנור ומפזר את streusel באופן שווה על החלק העליון של העוגה. בזהירות ללטף את streusel על התפוחים לדבוק.הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F והחזר את העוגה לתנור.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ואת המילוי הוא עבה מבעבע, על 40 עד 50 דקות יותר. (בדוק את העוגה לאחר 30 דקות: אם streusel מתחיל להיראות כהה מדי, באופן רופף לכסות את החלק העליון של העוגה עם גיליון של רדיד אלומיניום.) כאשר העוגה נעשית, להסיר אותו מהתנור, להשליך את הגיליון העליון של נייר (אם שימוש), ולתת את העוגה לשבת על תבנית האפייה עד הפרי מפסיק מבעבע, כ 5 דקות.
העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין ולתת את סט המילוי לפני חיתוך, לפחות 3 שעות.