קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים הולנדית

עוגת תפוחים הולנדית
המתכון פאי תפוחים הולנדית מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תפוחים טארט, סוכר, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו הולך הולנדית: תפוח-ספייס חמאה הולנדית נקבה, תינוק הולנדי תפוח (או פנקייק תפוחים גרמני), ו חטיפי פאי חמאת תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הסוכר, הקמח והמלח. מערבבים פנימה את הביצה, הווניל והשמנת החמוצה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים תפוחים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
3
יוצקים לקרום פאי.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
4
אופים בחום של 375 מעלות למשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל 325 מעלות ואופים במשך 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
לציפוי, שלבו קמח וסוכר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
7
מפזרים ציפוי מעל פאי; אופים 20 דקות יותר או עד שהמילוי מבעבע והתוספת משחימה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
8
מגישים חם או צונן. אחסן במקרר.