עוגת תפוחים הולנדית
המתכון פאי תפוחים הולנדית מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תפוחים טארט, סוכר, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו הולך הולנדית: תפוח-ספייס חמאה הולנדית נקבה, תינוק הולנדי תפוח (או פנקייק תפוחים גרמני), ו חטיפי פאי חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הסוכר, הקמח והמלח. מערבבים פנימה את הביצה, הווניל והשמנת החמוצה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים תפוחים; מערבבים היטב.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל 325 מעלות ואופים במשך 30 דקות נוספות.
לציפוי, שלבו קמח וסוכר בקערה קטנה.
חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
מפזרים ציפוי מעל פאי; אופים 20 דקות יותר או עד שהמילוי מבעבע והתוספת משחימה. מצננים על רשת.
מגישים חם או צונן. אחסן במקרר.