עוגת תפוחים הפוכה
אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר מגורען, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת תפוחים הפוכה / עוגת תפוחים הפוכה, עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת תפוחים הפוכה.
הוראות
מחממים את התנור ומכינים את מחבת העוגה: מחממים את התנור ל-350°F. חמאה על צידי מחבת העוגה. קו המחבת עם סיבוב 10 אינץ ' של נייר קלף. הנייר יעלה 1/2 אינץ ' את הצדדים של המחבת. חמאה נייר קלף.
הפוך את בסיס רוטב הקרמל: להמיס 2 כפות חמאה במחבת לא מקל על חום בינוני.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר ומבשלים עד הסוכר מתמוסס ותערובת הופכת חום זהוב, ערבוב מדי פעם (להשתמש בכף עץ), כ 6 דקות.
מוסיפים פלחי תפוחים למחבת ומערבבים בעדינות כדי להפיץ את הקרמל באופן שווה על פני התפוחים. מכסים את המחבת ומבשלים עד שהתפוחים משחררים את המיצים שלהם, בערך 5 דקות. לחשוף ולבשל עד שהתפוחים רכים וקרמל מתעבים ומצפים את התפוחים, ערבוב מדי פעם, כ -13 דקות יותר.
הסר תפוחים ורוטב קרמל להפיץ באופן שווה במחבת העוגה מוכנה.
לטאטא יחד את הקמח, מלח, ואבקת אפייה בקערה קטנה ולהניח בצד.
מניחים קמח תירס בקערת ערבוב גדולה.
יוצקים 1/2 כוס מים רותחים על קמח התירס ומערבבים להתמזג.
מוסיפים 3/4 כוס סוכר ו 6 Tbsps (3/4 מקל) חמאה לתערובת קמח התירס. לנצח עד שיתמזג היטב. מקציפים וניל וביצים.
הכה בקמח, מלח, תערובת אבקת אפייה לסירוגין עם החלב.
יוצקים את הבלילה על התפוחים במחבת העוגה.
אופים ב 177° עד העליון הוא זהב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות.
עוגה מגניבה במחבת במשך 5 דקות. ואז להפעיל סכין סביב הקצוות של העוגה כדי לשחרר אותו מן הצדדים של המחבת. בזהירות להפוך את העוגה על צלחת או צלחת הגשה, ולהסיר את נייר הקלף. מגניב במשך 15 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "