עוגת תפוחים הפוכה טרייה
עוגת תפוח טרייה הפוכה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 579 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, קמח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוחים הפוכה / עוגת תפוחים הפוכה, עוגת תאנה הפוכה טרייה, ו עוגת משמש טרייה הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה; מוסיפים 1 כוס סוכר, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות או עד הסוכר נמס ומתחיל להפוך זהב.
מוסיפים פרוסות תפוח ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, 5 דקות או עד שהתפוחים מתרככים מעט ומיצים מעובים וסירופיים.
הסר מחבת מחום, ומפזרים תערובת תפוחים עם 1/2 פקאן כוס. תניח בצד.
מקציפים את שארית החמאה 1/2 כוס במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף הנותרים 1 כוס סוכר, להכות עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה וקינמון; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב, מכים במהירות נמוכה רק עד מעורבב, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מערבבים הנותרים 1/2 פקאן כוס. הבלילה כפית באופן שווה על תערובת תפוחים במחבת.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב ב מחבת 5 דקות; הפוך על צלחת הגשה.