עוגת תפוחים ורוטב חמאה
צריך קינוח צמחוני? עוגת תפוחים ורוטב חמאה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 68 אוהדים. לכי לחנות ותאספי תפוחים, ביצים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת פודינג תפוחים עם רוטב חמאת קינמון, עוגת פודינג תפוחים עם רוטב קינמון-חמאה, ו עוגת תפוחים שמנמנה עם רוטב חמאת וניל (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף, הליבה, ולגרר את התפוחים.
קרם יחד 1 כוס סוכר ו 1/4 כוס חמאה או מרגרינה. מערבבים את התפוחים והביצים המגורדות. מנפים יחד קמח, מלח, סודה, אגוז מוסקט וקינמון; מערבבים לתוך תערובת התפוח.
יוצקים הבלילה לתוך צלחת עוגת זכוכית ungreased 9 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 דקות.
מניחים 1/2 כוס חמאה או מרגרינה, 1 כוס סוכר, 1/2 כוס שמנת, ווניל במחבת העליונה של דוד כפול.
חום ומערבבים עד שהסוכר נמס וחמאה או מרגרינה נמסה.