קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

עוגת תפוחים ותבלינים

עוגת תפוחים ותבלינים
עוגת רסק תפוחים יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שיבולת שועל מגולגל, סודה לשתיה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו עוגת תפוחים ותבלינים, עוגת תפוחים ותבלינים, ו עוגת תפוחים ותבלינים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב שיבולת שועל מגולגל עם מים רותחים ולתת לעמוד במשך 20 דקות. שמן וקמח 9 אינץ ' מחבת מרובעת. בקערה בינונית, לנפות קמח, סודה לשתיה, קינמון ואגוז מוסקט יחד ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
בקערה גדולה, לשלב שיבולת שועל, שמן ורסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
שיבולת שועלשיבולת שועל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים ביצים, סוכר וסוכר חום ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכרסוכר
ביצהביצה
5
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים היטב. לבסוף, לקפל את הצימוקים והאגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגוזיםאגוזים
6
יוצקים לתוך המחבת מרובע 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור