עוגת תפוחים ותבלינים
עוגת רסק תפוחים יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שיבולת שועל מגולגל, סודה לשתיה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו עוגת תפוחים ותבלינים, עוגת תפוחים ותבלינים, ו עוגת תפוחים ותבלינים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שלב שיבולת שועל מגולגל עם מים רותחים ולתת לעמוד במשך 20 דקות. שמן וקמח 9 אינץ ' מחבת מרובעת. בקערה בינונית, לנפות קמח, סודה לשתיה, קינמון ואגוז מוסקט יחד ולהניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב שיבולת שועל, שמן ורסק תפוחים.
מוסיפים ביצים, סוכר וסוכר חום ומערבבים היטב.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים היטב. לבסוף, לקפל את הצימוקים והאגוזים.
יוצקים לתוך המחבת מרובע 9 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.