עוגת תפוחים חמוציות III
פאי תפוחים חמוציות III עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1468 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחים, קמח, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. . וזה טוב. מתכונים דומים: עוגת תפוחים סופגניות אפויות, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בסיר גדול, לטאטא יחד סוכר לבן, 1/4 כוס קמח, ומלח. מערבבים ב חמוציות וסירופ מייפל. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. כאשר התערובת מגיעה לרתיחה, להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים תפוחים לתוך תערובת מבעבעת, וממשיכים לבשל במשך 5 דקות, או עד שהתפוחים רכים.
הסר מן החום, ומערבבים אגוזי מלך. להפריש ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה בינונית, מערבבים פירורי לחם, קמח 3/4 כוס, סוכר חום וחמאה מומסת.
יוצקים תערובת תפוחים מקורר לתוך קליפת עוגה ומפזרים ציפוי פירור על מילוי תפוח.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי זהוב חום ומילוי הוא מבעבע, כ 30 דקות.