עוגת תפוחים חמוצית של אמא
עוגת תפוחים חמוצית של אמא דורשת בערך 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 8 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. . זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך תפוחים, חמוציות, קרום עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: חטיפי עוגת חמאת תפוחים, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
להתאים את קרום העוגה לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' ולסדר תפוחים פרוסים לתוך קרום.
מורחים חמוציות על תפוחים.
מקציפים סוכר, קורנפלור וקינמון בקערה קטנה ומפזרים תערובת על חמוציות. להפיץ חתיכות חמאה על מילוי עוגה.
מקום שנותר קרום מעל מילוי, crimp הן קרום יחד, לחתוך כמה חריצים לתוך קרום העליון כדי לפרוק קיטור.
אופים עד העוגה הוא השחמה ומילוי פירות מבעבע, 45 דקות עד 1 שעה.