עוגת תפוחים טרייה
עוגת תפוחים טרי הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. אם יש לכם פקאן, תמצית ונילן, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת תפוחים טרייה, עוגת תפוחים טרייה, ו עוגת תפוחים טרייה.
הוראות
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 5 עד 7 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע.
מערבבים יחד חמאה והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה עד מעורבב.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת חמאה, ערבוב עד מעורבב. מערבבים תפוחים 1 כוס פקאן. (הבלילה תהיה עבה מאוד, דומה בצק עוגיות.)
מורחים הבלילה למחבת 13 - x 9 אינץ משומן קלות.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט (כ 45 דקות).
מורחים את הבחירה של ציפוי מעל העוגה; מפזרים עם פקאן 1/2 כוס הנותרים.