עוגת תפוחים יהודית
עוגת תפוחים יהודית דורשת על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם קינמון טחון, קמח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוחים יהודית, עוגת תפוחים יהודית, ו עוגת תפוחים יהודית (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת צינור 10 אינץ ' עם ספריי בישול, ואבק עם 2 כפיות קמח. שים את המחבת מוכנה בצד.
הכה סוכר מגורען ו -8 מרכיבים הבאים (סוכר דרך ביצים) במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר, מכים במהירות נמוכה רק עד מעורבב.
שלב אפל ושאר החומרים. כפית חצי הבלילה למחבת מוכנה. למעלה עם חצי תערובת תפוחים. חזור עם הבלילה הנותרים תערובת תפוחים.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 15 דקות. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.