עוגת תפוחים יהודית II עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, תמצית ונילן, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. . נסו עוגת תפוחים יהודית, עוגת תפוחים יהודית, ו עוגת תפוחים יהודית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ ' אחד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
מפזרים תפוחים פרוסים עם 5 כפות סוכר לבן וקינמון הקרקע. לזרוק למעיל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחון
סוכר מגורען
תפוח
3
מערבבים את הקמח, ביצים, 2 1/2 כוסות סוכר, אבקת אפייה, מלח, שמן צמחי, מיץ תפוזים וניל עד מעורבב היטב. הבלילה תהיה נוקשה למדי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
שמן צמחי
מיץ תפוזים
וניל
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
4
יוצקים 1/2 של הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מניחים את תערובת התפוחים על הבלילה ואז יוצקים את הבלילה הנותרת מעל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 60 עד 80 דקות.