קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים כפרית עם דובדבנים יבשים

עוגת תפוחים כפרית עם דובדבנים יבשים
עוגת תפוחים כפרית עם דובדבנים יבשים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך חמאה, מלח, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. נסו פאי תפוחים עם דובדבנים יבשים שלוקים, פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים יבשים, ו פריזה וסלט תפוחים עם דובדבנים יבשים ואגוזי מלך (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להכין את הקרום, לשים את קמח מלא חיטה, קמח לכל מטרה, סוכר מגורען ומלח בקערה של מעבד מזון דופק 3 פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מוסיפים את החמאה והדופק כ -12 פעמים, עד שאתה מקבל מרקם מסלול pebbly. בקערה קטנה לשלב את חלב החמאה ומי קרח.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
הוסף את תערובת מים חמאה ודופק 3 עד 5 פעמים יותר כדי לשלב. לטפוח את הבצק לתוך סיבוב 4 אינץ ' לעטוף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מניחים במקפיא במשך 10 דקות, או לעשות קדימה ומקרר עד 1 יום.
6
בינתיים, מחממים את התנור ל 425 מעלות F, ומכינים את המילוי. ליבת התפוחים ולחתוך אותם לפרוסות 1/4 אינץ'. בקערה גדולה לזרוק את פרוסות התפוחים עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוסיפים את הדובדבנים המיובשים ואז מפזרים את עמילן התירס, סוכר חום וקינמון וזורקים עד שהתפוחים מצופים באופן שווה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8
על משטח מקורר קל, לגלגל את הבצק הצונן לתוך מעגל גדול על 9 אינץ ' בקוטר. קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ועטיפת הבצק על מערוך, להעביר אותו אל גיליון האפייה מוכן. אם הבצק נשבר, תיקון אותו עם האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מסדרים את תערובת התפוח בתל במרכז על הבצק, ומשאירים גבול 1 עד 2 אינץ'. מקפלים את הגבול מעל המילוי. זה יכסה רק את המילוי חלקית ואינו צריך להיות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
אופים את העוגה ב 425 מעלות F במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F, שמירה על העוגה בתנור כל הזמן, ואופים במשך 40 דקות נוספות, עד התפוחים רכים ואת הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בקערה קטנה מערבבים יחד את הדבש ואת המים רותחים כדי להפוך זיגוג. כאשר העוגה נעשית להסיר אותו מהתנור לצחצח את זיגוג הדבש על כל החלק העליון של הפרי והקרום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מעבירים לצלחת כדי להתקרר מעט.
13
חותכים 6 פלחי לשרת חם או בטמפרטורת החדר.