קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים כפרית עם דובדבנים יבשים

עוגת תפוחים כפרית עם דובדבנים יבשים
עוגת תפוחים כפרית עם דובדבנים יבשים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך חמאה, מלח, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. נסו פאי תפוחים עם דובדבנים יבשים שלוקים, פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים יבשים, ו פריזה וסלט תפוחים עם דובדבנים יבשים ואגוזי מלך (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להכין את הקרום, לשים את קמח מלא חיטה, קמח לכל מטרה, סוכר מגורען ומלח בקערה של מעבד מזון דופק 3 פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את החמאה והדופק כ -12 פעמים, עד שאתה מקבל מרקם מסלול pebbly. בקערה קטנה לשלב את חלב החמאה ומי קרח.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הוסף את תערובת מים חמאה ודופק 3 עד 5 פעמים יותר כדי לשלב. לטפוח את הבצק לתוך סיבוב 4 אינץ ' לעטוף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
מניחים במקפיא במשך 10 דקות, או לעשות קדימה ומקרר עד 1 יום.
6
בינתיים, מחממים את התנור ל 425 מעלות F, ומכינים את המילוי. ליבת התפוחים ולחתוך אותם לפרוסות 1/4 אינץ'. בקערה גדולה לזרוק את פרוסות התפוחים עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים את הדובדבנים המיובשים ואז מפזרים את עמילן התירס, סוכר חום וקינמון וזורקים עד שהתפוחים מצופים באופן שווה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
8
על משטח מקורר קל, לגלגל את הבצק הצונן לתוך מעגל גדול על 9 אינץ ' בקוטר. קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ועטיפת הבצק על מערוך, להעביר אותו אל גיליון האפייה מוכן. אם הבצק נשבר, תיקון אותו עם האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מסדרים את תערובת התפוח בתל במרכז על הבצק, ומשאירים גבול 1 עד 2 אינץ'. מקפלים את הגבול מעל המילוי. זה יכסה רק את המילוי חלקית ואינו צריך להיות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
אופים את העוגה ב 425 מעלות F במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F, שמירה על העוגה בתנור כל הזמן, ואופים במשך 40 דקות נוספות, עד התפוחים רכים ואת הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
בקערה קטנה מערבבים יחד את הדבש ואת המים רותחים כדי להפוך זיגוג. כאשר העוגה נעשית להסיר אותו מהתנור לצחצח את זיגוג הדבש על כל החלק העליון של הפרי והקרום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מעבירים לצלחת כדי להתקרר מעט.
13
חותכים 6 פלחי לשרת חם או בטמפרטורת החדר.