עוגת תפוחים כפרית עם דובדבנים יבשים
עוגת תפוחים כפרית עם דובדבנים יבשים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך חמאה, מלח, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. נסו פאי תפוחים עם דובדבנים יבשים שלוקים, פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים יבשים, ו פריזה וסלט תפוחים עם דובדבנים יבשים ואגוזי מלך (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
כדי להכין את הקרום, לשים את קמח מלא חיטה, קמח לכל מטרה, סוכר מגורען ומלח בקערה של מעבד מזון דופק 3 פעמים לשלב.
מוסיפים את החמאה והדופק כ -12 פעמים, עד שאתה מקבל מרקם מסלול pebbly. בקערה קטנה לשלב את חלב החמאה ומי קרח.
הוסף את תערובת מים חמאה ודופק 3 עד 5 פעמים יותר כדי לשלב. לטפוח את הבצק לתוך סיבוב 4 אינץ ' לעטוף בניילון נצמד.
מניחים במקפיא במשך 10 דקות, או לעשות קדימה ומקרר עד 1 יום.
בינתיים, מחממים את התנור ל 425 מעלות F, ומכינים את המילוי. ליבת התפוחים ולחתוך אותם לפרוסות 1/4 אינץ'. בקערה גדולה לזרוק את פרוסות התפוחים עם מיץ לימון.
מוסיפים את הדובדבנים המיובשים ואז מפזרים את עמילן התירס, סוכר חום וקינמון וזורקים עד שהתפוחים מצופים באופן שווה. תניח בצד.
על משטח מקורר קל, לגלגל את הבצק הצונן לתוך מעגל גדול על 9 אינץ ' בקוטר. קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ועטיפת הבצק על מערוך, להעביר אותו אל גיליון האפייה מוכן. אם הבצק נשבר, תיקון אותו עם האצבעות שלך.
מסדרים את תערובת התפוח בתל במרכז על הבצק, ומשאירים גבול 1 עד 2 אינץ'. מקפלים את הגבול מעל המילוי. זה יכסה רק את המילוי חלקית ואינו צריך להיות אפילו.
אופים את העוגה ב 425 מעלות F במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F, שמירה על העוגה בתנור כל הזמן, ואופים במשך 40 דקות נוספות, עד התפוחים רכים ואת הקרום הוא חום זהוב.
בקערה קטנה מערבבים יחד את הדבש ואת המים רותחים כדי להפוך זיגוג. כאשר העוגה נעשית להסיר אותו מהתנור לצחצח את זיגוג הדבש על כל החלק העליון של הפרי והקרום.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר מעט.
חותכים 6 פלחי לשרת חם או בטמפרטורת החדר.