עוגת תפוחים-מולסה הפוכה
עוגת תפוחים-מולסה הפוכה היא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב, סודה לשתיה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו עוגת תפוחים הפוכה / עוגת תפוחים הפוכה, עוגת חטיף מולסה תפוחים, ו עוגת תפוחים-מולסה ספייס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע תנור; preheatto 350°f. להמס חמאה ב 10 " (asmeasured על פני התחתון) יצוק ברזל או מחבת אחרת ovenproof; להפריש.
לטאטא קמח, מלח, קינמון, סודה לשתייה, ואבקת אפייה בקערה בינונית.
להקציף מולסה, ביצה, זנגביל, ו1 / 4 כוס סוכר בקערה גדולה.
להקציף בשמנת חמוצה, ולאחר מכן חלב. בהדרגה whiskin מרכיבים יבשים, ואז 3 כפות meltedbutter מ מחבת. תניח בצד.
מקום 1 תפוח על surfacestem עבודה.
חותכים חתיכה גדולה של תפוח מ -1 צד, משאיר את הליבה מאחור. לסובב יישומון ולחזור פעמיים עבור סך של 3 largepieces (ליבה משולשת תישאר).חזור עם התפוחים הנותרים.
להוסיף 1/4 כוס סוכר הנותרים למחבת butterin. מבשלים מעל בשר בינוני-גבוה עד הסוכר מתחיל קרמל, 2-3 דקות.
מוסיפים תפוחים; מערבבים למעיל.לבשל תפוחים מעוגלים צדדים למטה במשך 3 דקות, ולאחר מכן להתהפך לבשל flatsides למטה עד תחילת לרכך,כ 5 דקות יותר. שטח יישומון במחבת שטוח בצד למטה וpourcake הבלילה מעל.
אופים tester עוגת untila מוכנס לתוך centercomes החוצה עם כמה crumbsattached לח, 30-40 דקות.
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך בזהירות על צלחת.
Servecake חם או בטמפרטורת החדר.
למנה: 360 קלוריות, 10 שומן, 3 סיבים g