קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים מיושנת

עוגת תפוחים מיושנת
המתכון הישן נושן עוגת תפוחים מוכן בערך 2 שעות ו 10 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. אם יש לכם 4-1 / של ובישול תפוחים כגון סבתא סמית, מלח, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. נסו עוגת אפרסק מיושנת, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 במעבד מזון, לשלב קמח, שקדים, מלח וסוכר חום, דופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
( 23)( 23)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים חמאה ודופק 6 עד 8 פעמים, עד התערובת דומה ארוחה גסה, עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
הוסף מים 1 כף בכל פעם, פועם עד תערובת רק מתחיל להתקבץ יחד. אם אתה צובט חלק מהבצק המתפורר והוא מחזיק יחד, הוא מוכן, אם לא, להוסיף קצת יותר מים ודופק שוב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
הסר את הבצק מהמכונה והנח על משטח נקי. בזהירות לעצב לתוך 2 דיסקים. לא ללוש את הבצק! אתה עדיין צריך להיות מסוגל לראות חתיכות קטנות של חמאה בבצק. חתיכות חמאה אלה הן מה שיאפשר את התוצאה קרום להיות קשקשי. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה.2 מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 375°f. 3
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מערבבים סוכר, קמח ותבלינים בקערה גדולה. השתמש בידיים שלך ומערבבים את התפוחים כך שהם מצופים היטב, ולאחר מכן להוסיף ברנדי ותמצית וניל.4
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
לשימור,לשימור,
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
הסר דיסק קרום אחד מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
7
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5-10 דקות.
8
מפזרים קצת קמח על גבי הדיסק.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
9
רול החוצה עם סיכה מתגלגלת על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ'; בערך 1/8 אינץ ' עבה. כאשר אתה מגלגל את הבצק, השתמש במרית מתכת כדי לבדוק אם הבצק דבק על פני השטח למטה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
מוסיפים כמה סוכריות קמח במידת הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק. בעדינות לקפל לשניים.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
11
מניחים על צלחת עוגה 9 אינץ', הזדנבות הקפל עם מרכז המחבת. בעדינות להתפתח ולחץ למטה כדי בשורה את צלחת העוגה עם הבצק. 5 כף במילוי תפוחים, mounding מעט במרכז. 6
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מרדדים דיסק שני של בצק, כמו קודם. בעדינות להתהפך על החלק העליון של התפוחים בעוגה. צובטים למעלה ולמטה של כדורי בצק בחוזקה יחד. לקצץ בצק עודף עם מזמרה מטבח, עוזב 3/4 אינץ ' overhang. מקפלים את הבצק מתחת לעצמו, כך שהקצה של הקפל הוא סומק עם קצה המחבת. קצוות חליל באמצעות אגודל ואצבע המורה או לחץ עם מזלג. 7 מערבבים חלמון ושמנת בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מברשת על גבי עוגה.
14
חותכים חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
15
אופה עוגה עד הקרום מתחיל להפוך זהב, כ 20 דקות, ואז להפחית את החום ל 177°. אוהל את הקצוות עם רדיד אלומיניום או מגן עוגה אם הקצוות הם בראונינג מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
אופים עד הקרום הוא זהוב ומיצים מבעבעים, בכל מקום בין 30 ל 45 דקות נוספות, בהתאם לסוג של תפוחים אתה משתמש.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
העברה ל rack; בואו לעמוד 1 שעה.
18
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.