עוגת תפוחים-מייפל
צריך קינוח צמחוני? עוגת תפוחים מייפל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 400 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוח סבתא סמית, ביצים, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מייפל-תפוח הפוך עוגה, עוגת מייפל-תפוח הפוכה, ו עוגת תפוחים מייפל הפוך.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, זנגביל, ומלח. תניח בצד. לקלף, ליבה, ולגרר את התפוח. תניח בצד.
בקערה בינונית, שמנת החמאה עם מיקסר עד חלקה.
מוסיפים את סירופ המייפל בזרם איטי וממשיכים להכות על 2 דקות.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומגבירים את המהירות לגובה בינוני. לנצח עד הבלילה חלקה ורך, על 5 דקות.
להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה להכות בתערובת הקמח, ולאחר מכן את החלב, עד חלקה. מערבבים את התפוח המגורד ואגוזי מלך, ואז לשפוך לתוך מחבת עוגה משומנת 10 אינץ'.
אופים עד מוזהב קל ושיפוד מוכנס יוצא נקי, 40 עד 45 דקות. מגניב 10 דקות לפני הסרת מהמחבת.
מקשטים את העוגה עם שבבי התפוח.