חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קלבדוס, סוכר מגורען, גרידת תפוז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוחים מתובלת במהופך, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת תפוחים הפוכה / עוגת תפוחים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
על נייר אפייה אפוי קלף, טוסט הפקאן במשך כ 12 דקות, עד משחימים קלות וריחני.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בואו מגניב. במחבת בינונית, לבשל את שיבולת השועל על אש מתונה, לזרוק לעתים קרובות, עד ריחני קלוי קלוי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בואו מגניב.
5
במעבד מזון, דופק את הקמח עם פקאן קלוי עד האגוזים הם הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
6
מעבירים לקערה בינונית ומערבבים את שיבולת השועל, סוכר חום בהיר, סוכר מגורען, מלח, פלפל שחור וקינמון. באמצעות מזלג, מערבבים בחמאה עד שגושים גדולים נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהיר
1/2 כוס נשיקות הרשי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מורחים את streusel על גיליון אפייה מצופה קלף בשכבה אחת ואופים במשך כ -25 דקות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו מגניב.
9
הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בנדיבות חמאה וקמח מחבת 10 אינץ'. בקערה גדולה, לשלב 1/4 כוס הסוכר עם עמילן תירס, אגוז מוסקט, קינמון ו allspice.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים את התפוחים וזורקים עד שהתפוחים מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
12
במחבת גדולה, להמיס 3 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את התפוחים המתובלים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהם כמעט מכרז, על 6 דקות. לגרד את התפוחים על תבנית אפייה לקרר עד שהם מגניבים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם סודה לשתייה ומלח. בכוס מדידה, מערבבים את חלב החמאה עם קלבדוס ווניל. בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם המשוט, לנצח את הנותרים 2 מקלות חמאה 2 כוסות סוכר עם גרידת תפוזים במהירות בינונית גבוהה עד רכות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
Calvados
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
קורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, פועם היטב בין תוספות. במהירות נמוכה, ב 3 תוספות לסירוגין, להכות את החומרים היבשים ואת תערובת חלב חמאה; לגרד את הצד של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
כפית את התפוחים המקוררים לתחתית מחבת Bundt, להפיץ אותם החוצה. לגרד את הבלילה עוגה על התפוחים להחליק את פני השטח עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
17
אופים את העוגה במרכז התנור במשך כשעה, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
תן לעוגה להתקרר במשך 5 דקות.
19
הגדר מדף קירור על תבנית אפייה. הפוך את העוגה על המדף לגרד כל תפוחים דבוקים למחבת בחזרה על העוגה. בעוד התפוחים חמים, לארוז את ציפוי streusel מעל החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
20
בואו לעמוד עד מגניב, על 1 שעה. פורסים את העוגה בסכין משוננת ומגישים.