עוגת תפוחים נורווגית
עוגת תפוחים נורווגית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 186 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לך סוכר, מלח, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל סקנדינבי. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו פאי תפוחים שמנת חמוצה עם ג'טוסט נורווגי, עוגת תפוזים נורווגית, ו עוגת שמנת נורווגית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה שלבו את הסוכר, הקמח, אבקת האפייה והמלח.
מוסיפים ביצים ווניל; מערבבים היטב. מערבבים פנימה תפוח ואגוזי מלך.
מורחים ל -9 אינץ ' לא משומן. צלחת עוגה.
מפזרים קינמון-סוכר אם רוצים.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.