עוגת תפוחים עם גבינת צ'דר
מתכון עוגת תפוחים עם גבינת צ'דר מוכן בערך 4 שעות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, תפוחים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: תפוח מקורמל + גבינת צ'דר בייגלה רך עם רוטב תפוחים, עוגות בורשט, מילוי פאי תפוחים, ציפוי גבינת שמנת קינמון וקרום גבינת צ'דר ירח, ו תפוח ומרק גבינת צ'דר.
הוראות
הכינו את בצק העוגה ועמדו בתבנית צלחת עמוקה של 10 אינץ ' עם חצי מהבצק.
לקלף וליבות התפוחים ולפרוס לשמונים.
בקערה, לזרוק את התפוחים עם מיץ לימון, סוכר וקינמון. מערבבים בטפיוקה.
הפוך את המילוי למחבת הפאי ונקודה עם חמאה.
מרדדים את הבצק הנותר לעיגול. להרטיב את הקצוות של קרום העוגה עם מים ולהגדיר את הקרום העליון במקום. חותם ו crimp.
מברישים את הקרום באופן שווה עם שטיפת הביצים.
פתחי אוורור לחתוך את הקרום העליון על ידי החדרת אינץ סכין קיצוץ דרך הבצק.
אופים במרכז התנור במשך 20 דקות.
להפחית את החום ל 350 ולהמשיך לאפות במשך 45 דקות יותר.
מגניב במשך 1 שעה לפני ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;