עוגת תפוחים עם זיגוג מייפל
עוגת תפוחים מזוגגת מייפל היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 219 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח לחם, סירופ מייפל, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. מתכונים דומים: טארט תפוחים זיגוג מייפל כפרי, טארט תפוחים מזוגג, ו טארט תפוחים מזוגג.
הוראות
ממיסים שמרים 1 כף סירופ במים חמים בקערה קטנה, ולתת לעמוד 10 דקות.
מערבבים קמח ומלח במעבד מזון. עם מעבד על, לאט להוסיף תערובת שמרים 2 1/2 כפיות שמן דרך מצנח מזון; תהליך עד בצק משאיר צדדים של קערה ויוצר כדור.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 4 פעמים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת. אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'; מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מברשת בצק עם שאריות שמן; לתת לבצק לעלות 30 דקות או עד נפוחות.
מסדרים פרוסות תפוח, חופפים, בתבנית מעגלית על הבצק.
אופים ב 425 במשך 10 דקות.
מפזרים אגוזי מלך על פרוסות תפוח, ואופים 10 דקות נוספות.
מניחים 1/2 כוס סירופ בסיר קטן, כבד, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד הסירופ מגיע לשלב חוט (230).
הסר מהחום, ותן לסירופ להתקרר מעט (בערך 1 דקה).