עוגת תפוחים עם נשיקות סוכר
המתכון פאי תפוחים נשיקות סוכר מוכן בערך 2 שעות ו -20 דקות והוא בהחלט סופר טבעוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, מים, התקצרות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו עוגיות סוכר דלעת עם קרם חמאה עם קרמל, לביבות תפוחים וניל וקינמון-Kissed, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 425 ° F. בקערה בינונית, לערבב 2 כוסות קמח 1 כפית מלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. מחלקים מאפה לשניים; לעצב כל חצי לתוך עגול שטוח על פני השטח מקומח קלות. עטיפות שטוחות של מאפה בניילון נצמד; מקררים כ-45 דקות או עד שהן מוצקות וקרות, אך עדיין גמישות.
על משטח מקומח קלות, לגלגל 1 סיבוב של מאפה לתוך מעגל 2 סנטימטרים גדולים יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית, באמצעות מערוך מקומח. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד.
בקערה גדולה, לערבב 1/2 כוס סוכר, 1/4 כוס קמח, קינמון, אגוז מוסקט וקורטוב של מלח. מערבבים תפוחים. כפית לצלחת עוגה מצופה מאפה.
חותכים חמאה לחתיכות קטנות; מפזרים על תפוחים. לקצץ קצה תלוי של מאפה תחתון 1/2 אינץ ' משפת הצלחת.
מגלגלים סיבוב נוסף של מאפה. מקפלים מאפה לארבעה וחותכים חריצים כך קיטור יכול לברוח; מקום מעל מילוי ולפתוח. לקצץ קצה תלוי של מאפה העליון 1 אינץ ' מ שולי הצלחת. מקפלים ומתגלגלים בקצה העליון מתחת לקצה התחתון, לחיצה על שפת חותם; חליל.
מברשת קרום העליון עם 1 כף מים; מפזרים 1 כף סוכר.
כיסוי קצה עם רצועת 2-3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת; להסיר רדיד במהלך 15 הדקות האחרונות של אפייה.
אופים 40 עד 50 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומיץ מתחיל בועה דרך חריצים בקרום. מגניב על קירור מדף לפחות 2 שעות.