עוגת תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת
לכי לחנות ותאספי תפוחים, קמח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוח פוג'י ספייס עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת שכבת תפוח-ספייס עם ציפוי גבינת עיזים, ו עוגת דלעת ספייס עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים ל 177°. גריז וקמח 2 8 אינץ ' מחבתות עגולות.
מקציפים יחד קמח דרך מלח. בקערה, מערבבים תפוחים וסוכר.
מערבבים מרכיבים יבשים לתערובת תפוחים.
מערבבים ביצים ושמן. מחלקים את הבלילה בין מחבתות; אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
תן מגניב במשך 10 דקות; ואז הפוך על מתלה להתקרר לחלוטין.
הפוך ציפוי: מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד רכות, 2 דקות. להפחית את המהירות; להוסיף סוכר ממתקים ווניל.
מערבבים עד בשילוב, 2 דקות יותר.
מניחים שכבת עוגה על מגש; מורחים למעלה עם ציפוי כוס 1. למעלה עם שכבת העוגה השנייה. כפור העליון הצדדים לקשט עם אגוזי מלך.