קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים עם קרום דבש

עוגת תפוחים עם קרום דבש
זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת תפוחים עם קרום דבש, עוגת תפוחים, ו עוגת חמוציות, תפוחים ופיג'מות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר, קינמון, ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מקציפים דבש, חלמונים, ו 1 כף קרח מים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הוסף תערובת דבש לתערובת הקמח; באמצעות פניות on / off, לעבד עד טופס גושים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
5
מגלגלים בצק על משטח מקומח לסיבוב של 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
העברה למחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק על הצדדים התחתון ומעלה של המחבת. מקפלים overhang ב; הקש כדי ליצור שכבה כפולה. כיסוי וצינה 30 דקות או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף חמאה עד בצורת גושים בגודל אפונה. להכניס למקרר בעת הכנת מילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים תפוחים מגורדים; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
מעבירים לקרום, מתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
לפזר streusel מעל.
6
אופים עד streusel הוא זהב ומילוי הוא מבעבע, על 1 שעה. מגניב. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)