עוגת תפוחים עם קרום דבש
זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת תפוחים עם קרום דבש, עוגת תפוחים, ו עוגת חמוציות, תפוחים ופיג'מות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר, קינמון, ומלח במעבד.
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מקציפים דבש, חלמונים, ו 1 כף קרח מים בקערה.
הוסף תערובת דבש לתערובת הקמח; באמצעות פניות on / off, לעבד עד טופס גושים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת 1 שעה.
מגלגלים בצק על משטח מקומח לסיבוב של 12 אינץ'.
העברה למחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק על הצדדים התחתון ומעלה של המחבת. מקפלים overhang ב; הקש כדי ליצור שכבה כפולה. כיסוי וצינה 30 דקות או עד 1 יום.
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף חמאה עד בצורת גושים בגודל אפונה. להכניס למקרר בעת הכנת מילוי.
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה להתמזג.
מוסיפים תפוחים מגורדים; מערבבים למעיל.
מעבירים לקרום, מתפשטים באופן שווה.
אופים עד streusel הוא זהב ומילוי הוא מבעבע, על 1 שעה. מגניב. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)