עוגת תפוחים עם קרום צ'דר
פאי תפוחים עם גבינת צ'דר עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, חמאה, מי קרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פשטידת תפוחי צ'דר, עוגת תפוחים עם קרום צ'דר, ו עוגת תפוחים עם קרום צ'דר.
הוראות
מניחים קמח, סוכר ומלח במעבד; תערובת 5 שניות.
מוסיפים חמאה וקיצור. באמצעות הפעלה / כיבוי, תערובת עד תערובת דומה ארוחה בסדר.
להוסיף גבינה; לערבב באמצעות 4 on / off פונה.
העברת מרכיבים יבשים לקערה גדולה.
מפזרים 5 כפות מים מעל. באמצעות מזלג, לזרוק עד לגושים לחים טופס, הוספת מים יותר על ידי כפות אם התערובת יבשה. לאסוף בצק לכדור; לחלק לשניים. צור כל חצי לדיסק. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מערבבים סוכר קורנפלור בקערה גדולה.
מערבבים תפוחים, מיץ לימון ומלח.
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
להעביר בצק בקוטר 9 אינץ ' צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית; מברשת overhang עם מים.
העברת מילוי לצלחת מרופדת בצק; נקודה עם חמאה.
מגלגלים את דיסק הבצק השני על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
מניחים בצק על גבי מילוי. לחץ על הבליטה של חתיכות הבצק התחתון העליון יחד כדי לאטום. Trim overhang ל 1/2 אינץ'. מקפלים overhang תחת; crimp דקורטיבי, להרכיב שפה גבוהה עומד.
חותכים כמה חריצים קטנים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים עוגה עד חום זהוב, כ -30 דקות. מכסים את קצה הקרום בנייר כסף. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
לאפות עוגה עד מילוי בועות עבה במרכז, על 30 דקות. עוגה מגניבה על מדף 1 שעה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.