עוגת תפוחים עם קרם שקדים
טארט תפוחים עם קרם שקדים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, שקדים חתוכים, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת שקדים תפוחים, עוגת שקדים-תפוחים, ו תפוח שקדים הל טארט.
הוראות
במעבד מיני, דופק 3/4 כוס השקדים עד הקרקע דק.
העברה לקערה בינונית. דופק את הנותרים 1/4 כוס שקדים, עד קצוץ גס.
להעביר לקערה, להוסיף את הסוכר מגורען, קמח ומלח ולזרוק בעדינות לשלב.
בקערה אחרת, באמצעות מערבל כף יד, להכות את 4 כפות חמאה עד שמנת.
מוסיפים את תערובת השקדים ומכים עד מעורבב.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים את הרום.
קונכייה אפויה. מסדרים את פרוסות התפוח למעלה במעגלים קונצנטריים.
מברישים את פרוסות התפוחים עם החמאה המומסת ומפזרים את הסוכר החום.
אופים את הטארט במשך 1 שעה, עד המילוי מוגדר התפוחים משחימים ומכרז.
להעביר את הטארט למתלה ולתת להתקרר מעט.
הסר את הטבעת ומגיש את הטארט חם או בטמפרטורת החדר.