עוגת תפוחים עם רוטב קרמל
טארט תפוחים עם רוטב קרמל הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, אבקת סוכר, הל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת תפוחים סחוס ברוטב ברנדי-קרמל, טארט תפוחים ופקאן עם רוטב קרמל בורבון, ו טארט תפוחים חם עם גלידה תאריך ויין אדום-רוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סוכר, שמנת וחמאה לרתיחה בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים עד קרמל מתעבה מספיק כדי מעיל כפית עבה, לטאטא לעתים קרובות, על 10 דקות. האם קדימה רוטב קרמל יכול להתבצע 5 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת.
לטאטא מעל חום נמוך עד חם לפני השימוש.
תערובת קמח, אבקת סוכר, ומלח במעבד.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד לצורות ארוחה גסות.
מוסיפים חלמונים. דופק עד לגושים לחים טופס. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף ולהירגע לפחות 1 שעה. האם בצק קדימה עבור קרום טארט יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן.
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה להתמזג.
מוסיפים תפוחים וזורקים עד מצופה שווה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
העברה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
חיתוך אוברנג אפילו עם החלק העליון של הצדדים. לחץ על הצדדים של הבצק כדי להביא 1/4 אינץ ' מעל הצדדים של המחבת. סדר מגורי תפוחים, לחתוך את הצד למטה, במעגל סביב הקצה החיצוני של פאן, הולם בנוחות.
חותכים את שאר מגורי התפוחים לאורכו לשניים; לעמוד במרכז טארט, הולם בנוחות.
אופים טארט עד תפוחים רכים, על 1 שעה 15 דקות.
הסר טארט מהתנור; מברשת עם קצת רוטב קרמל. טארט מגניב לטמפרטורת החדר. לחמם מחדש את רוטב הקרמל שנותר.
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.