עוגת תפוחים עם שקדים
עוגת תפוחים עם שקדים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שקדים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו סלט קינואה עם תפוח, חומוס, שקדים קלויים & ויניגרט תפוחים, עוגת תפוחים נא עם קינמון ושקדים, ו ריבס תפוחים לשמר עם שקדים ומשמשים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף תפוח; לבשל 5 דקות או עד מכרז.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה, ערבוב עם מקצף.
שלב 1/4 חמאה כוס, סוכר מגורען, גבינת שמנת, 1 כפית וניל, ותמצית שקדים בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד מעורבב.
מערבבים חלב, ביצה, וחלבון ביצה.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חלב לסירוגין לתערובת גבינת שמנת, החל וכלה בתערובת קמח. מערבבים בתפוח.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת.
מערבבים 1/4 כפית וניל, אבקת סוכר, ומים בקערה קטנה.
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.