תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים-צימוקים. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 2256 קלוריות. והוא מספק כ 1 מנות . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם תפוחים, מים, אבקת אפייה calumetוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מאפה תפוחים, מאפה תפוחים, ו מאפה תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים תפוחים, 2/3 כוס סוכר, טפיוקה, קינמון, אגוז מוסקט ומים בסיר גדול. מבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה לרתיחה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
טפיוקה.
תפוח
מוסקט
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
יוצקים לתוך צלחת אפייה 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מפזרים עם צימוקים. נקודה עם 2 כפות. של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
חמאה
4
חותכים את החמאה שנותרה לקמח, 2 כפות. סוכר, אבקת אפייה ומלח עד תערובת דומה פירורים גס. מערבבים בחלב עד לצורות בצק רכות. טיפה על ידי כף על תערובת תפוח חם.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.