זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: להכין בצק כמו מתכון או תווית החבילה מפנה; צמרמורת במשך 1 שעה. מחממים תנור ל 204°; קו גיליון אפייה גדול, מעוטר בנייר כסף. הפוך מילוי: לזרוק תפוחים עם 2 כפות. סוכר, מיץ לימון, טפיוקה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טפיוקה.
חלב קר, להגשה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
1
מערבבים 1 1/2 כוסות סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר גדול, כבד. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. לבשל, בלי לערבב, עד התערובת הופכת חום כהה, 6 עד 7 דקות. עומד מאחור כדי למנוע התזה, לשפוך שמנת. להפחית את החום מעט ומערבבים עד הקרמל הוא חלק ועבה, על 2 דקות.