עוגת תפוחים קרמל
זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: להכין בצק כמו מתכון או תווית החבילה מפנה; צמרמורת במשך 1 שעה. מחממים תנור ל 204°; קו גיליון אפייה גדול, מעוטר בנייר כסף. הפוך מילוי: לזרוק תפוחים עם 2 כפות. סוכר, מיץ לימון, טפיוקה ווניל.
מערבבים 1 1/2 כוסות סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר גדול, כבד. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. לבשל, בלי לערבב, עד התערובת הופכת חום כהה, 6 עד 7 דקות. עומד מאחור כדי למנוע התזה, לשפוך שמנת. להפחית את החום מעט ומערבבים עד הקרמל הוא חלק ועבה, על 2 דקות.
מרדדים כל דיסק בצק למעגל 12 אינץ'.
העבר 1 לצלחת פאי 9 אינץ'. כפית בחצי מתערובת תפוחים.
טפטוף עם כ 1/4 כוס קרמל. תל שנותר תפוחים על גבי טפטוף עם עוד 1/4 כוס קרמל. כיסוי וצינה שנותר קרמל (לחמם מחדש על אש נמוכה לפני ההגשה עם עוגה).
מניחים דיסק בצק שני מעל מילוי, עוזב 1 אינץ ' overhang. מקפלים קצוות העליונים מעל ו crimp לאטום.
חותכים פתחי קיטור למעלה. מקציפים ביצה עם כפית אחת. מים תערובת מברשת קלות מעל קרום העליון.
מפזרים עם הנותרים 2 כף. סוכר.
מניחים עוגה על תבנית אפייה ואופים עד מילוי בועות וקרום הוא חום זהוב, על 1 שעה.