עוגת תפוחים קרמל
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת תפוחי קרמל. מנה אחת מכילה 533 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . מתאים ל-16 מנות. תמורת $1.11 למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים . אם יש לכם אגוזי מלך, שמנת חצי-חצי, שמן קנולן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. ליל כל הקדושים יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 40% , וזה לא כל כך מעולה. עוגת תפוחים עם זיגוג סוכר חום קרמל , עוגת תפוחים סתיו עם זיגוג קרמל ועוגת תפוחים קרמל דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את השמן, הסוכרים והביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים את הקמח, הקינמון, הסודה לשתייה, המלח ואגוז המוסקט; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה את התפוחים, האגוזים והוניל.
יוצקים לתוך 10 אינץ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצים.
אופים ב-325 מעלות למשך 1-1/2 שעה או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים בתבנית 10 דקות לפני שמוציאים לרשת לצינון מלא.
בסיר קטן כבד על אש בינונית-נמוכה, מבשלים ומערבבים את הסוכר החום, השמנת, החמאה והמלח עד שהסוכר נמס.
מעבירים לקערה קטנה; מצננים לטמפרטורת החדר. מקציפים פנימה סוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה; לטפטף על העוגה.
מפזרים אגוזי מלך אם רוצים.