עוגת תפוחים קרמל
עוגת תפוחים קרמל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 108 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, מיץ לימון, רוטב קרמלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, תבלין פשטידת דלעת ועמילן תירס בקערה גדולה.
חותכים תפוחים לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' ומניחים בקערה נפרדת.
מפזרים תפוחים עם מיץ לימון ורום; מוסיפים למרכיבים יבשים. מערבבים לשלב.
מקום ב piecrust. נקודה עם 2 כפות חמאה.
מערבבים קמח וסוכר חום יחד בקערה קטנה.
חותכים ב 1/4 כוס חמאה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים באופן שווה מעל העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש 204° במשך 10 דקות. הפחת את החום ל-350F ואפה 40 עד 50 דקות נוספות, עד לחום זהוב. טעים כאשר מוגש חם עם כף גלידה וניל.