קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים קרמל של השף ג'ון

עוגת תפוחים קרמל של השף ג'ון
אם יש לכם חמאה, מים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו עוף קרמל של השף ג'ון, מילקשייק תפוח קרמל (פוסט אורח על ידי המורה-שף), ו עוגת הרועים של השף ג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים בסוכר לבן, סוכר חום, מלח, קינמון ומים. מביאים את הסירופ לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד להמיס סוכר, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
נייר אורזנייר אורז
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
פרוש פירורי עוגה, לחץ אחד לתוך צלחת פאי 9 אינץ', ומניח את התפוחים לתוך הקרום. פרוש את הקרום השני על משטח עבודה, וחתוך לרצועות ברוחב 8 1 אינץ'. לחצות את הרצועות על התפוחים, או לארוג לתוך קרום הסריג. Crimp את הקרום התחתון על רצועות הסריג עם האצבעות. רוטב קרמל כפית על עוגה, מכסה חלק הסריג של קרום העליון; לתת שאריות רוטב לטפטף דרך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, הקרמל על הקרום העליון מוגדר, ואת מילוי תפוח מבעבע, 35 עד 40 דקות יותר. אפשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק