עוגת תפוחים קרמל של השף ג'ון
אם יש לכם חמאה, מים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו עוף קרמל של השף ג'ון, מילקשייק תפוח קרמל (פוסט אורח על ידי המורה-שף), ו עוגת הרועים של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים בסוכר לבן, סוכר חום, מלח, קינמון ומים. מביאים את הסירופ לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד להמיס סוכר, ולאחר מכן להסיר מן החום.
פרוש פירורי עוגה, לחץ אחד לתוך צלחת פאי 9 אינץ', ומניח את התפוחים לתוך הקרום. פרוש את הקרום השני על משטח עבודה, וחתוך לרצועות ברוחב 8 1 אינץ'. לחצות את הרצועות על התפוחים, או לארוג לתוך קרום הסריג. Crimp את הקרום התחתון על רצועות הסריג עם האצבעות. רוטב קרמל כפית על עוגה, מכסה חלק הסריג של קרום העליון; לתת שאריות רוטב לטפטף דרך הקרום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, הקרמל על הקרום העליון מוגדר, ואת מילוי תפוח מבעבע, 35 עד 40 דקות יותר. אפשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.