קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים קרמל של השף ג'ון

עוגת תפוחים קרמל של השף ג'ון
אם יש לכם חמאה, מים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו עוף קרמל של השף ג'ון, מילקשייק תפוח קרמל (פוסט אורח על ידי המורה-שף), ו עוגת הרועים של השף ג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים בסוכר לבן, סוכר חום, מלח, קינמון ומים. מביאים את הסירופ לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד להמיס סוכר, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
פרוש פירורי עוגה, לחץ אחד לתוך צלחת פאי 9 אינץ', ומניח את התפוחים לתוך הקרום. פרוש את הקרום השני על משטח עבודה, וחתוך לרצועות ברוחב 8 1 אינץ'. לחצות את הרצועות על התפוחים, או לארוג לתוך קרום הסריג. Crimp את הקרום התחתון על רצועות הסריג עם האצבעות. רוטב קרמל כפית על עוגה, מכסה חלק הסריג של קרום העליון; לתת שאריות רוטב לטפטף דרך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, הקרמל על הקרום העליון מוגדר, ואת מילוי תפוח מבעבע, 35 עד 40 דקות יותר. אפשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד