עוגת תפוחים שמנת חמוצה אני
עוגת תפוחים שמנת חמוצה אני צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת, חמאה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, ו עוגת תפוחים שמנת חמוצה.
הוראות
מערבבים יחד 2 כפות קמח, מלח, 3/4 כוס סוכר ואגוז מוסקט בקערה.
מערבבים ביצה, שמנת חמוצה ווניל בקערה אחרת; מערבבים היטב.
מוסיפים תערובת ביצים למרכיבים יבשים; מערבבים היטב. מערבבים בתפוחים ובתערובת כפית לתוך קליפת עוגה בלתי מוסווית.
אופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות f (205 מעלות C) 15 דקות.
להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים 30 דקות יותר.
הסר עוגה מהתנור. הגדל את הטמפרטורה ל-400 מעלות F (205 מעלות C).
הכן ציפוי קינמון ומפזרים על עוגה. חזור לתנור ואפה 10 דקות יותר. מגניב על המדף.
שלב 1/3 כוס סוכר, 1/3 כוס קמח 1 כפית קינמון טחון בקערה.
חותכים 2 כפות חמאה או מרגרינה רגילה עד מתפורר, באמצעות בלנדר מאפה.