עוגת תפוחים תוצרת בית
פאי תפוחים תוצרת בית עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 149 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, מרק פשטידת עוף תוצרת בית, ו עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ומלח בקערה גדולה.
חותכים בקיצור באמצעות בלנדר מאפה או שני סכינים עד תערובת דומה פירורים גס.
הוסף מים, 1 כף. בכל פעם, ערבוב קל עם מזלג עד תערובת הקמח הוא רטוב באופן שווה ודבק יחד כאשר נלחץ לתוך כדור. מחלקים את הבצק לשניים; לעצב כל חצי לעובי 1/2 אינץ'. לעטוף כל עגול בצק בניילון נצמד; לקרר 15 דקות.
בינתיים, לזרוק תפוחים עם סוכר, קורנפלור, קינמון, אגוז מוסקט ומיץ לימון בקערה גדולה; להפריש.
מניחים 1 עיגול בצק בין שני יריעות גדולות של פלסטיק לעטוף; לגלגל את הבצק עם מערוך כדי לשטח מעט, עובד ממרכז הבצק לקצה. הפוך; להמשיך להתגלגל עד עגול הבצק הוא כ 2 אינץ ' גדול יותר מאשר קוטר של צלחת פאי 9 אינץ הפוך.
לקלף את החלק העליון של לעטוף פלסטיק; להפוך את הבצק לתוך צלחת עוגה. לקלף את חתיכת הפלסטיק הנותרת; לחץ על הבצק באופן שווה על הצד התחתון ומעלה של צלחת העוגה, להיזהר לא למתוח את הבצק. חתוך כל בצק תלוי על קצה צלחת עוגה עם סכין חדה או מזמרה במטבח; קישוטים מילואים.
מלא בתערובת תפוחים; להפריש.
מרדדים את הבצק שנותר לפי ההוראות; מניחים מעל מילוי. לקצץ קרום העליון על 1/2 אינץ ' מעבר לקצה של צלחת עוגה. מקפלים קצה של קרום העליון תחת קצה של קרום תחתון; קמצוץ קצוות יחד כדי ליצור רכס. קצה חליל (ראה קצה).
חותכים כמה חריצים ליד מרכז העוגה כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים 45 עד 50 דקות. או עד שמיצים יוצרים בועות שמתפוצצות לאט. מגניב.