קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תרד סופר

עוגת תרד סופר
פאי תרד סופר דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 122 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת קוטג', שמן זית, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סופר תרד שייק, סופר תרד שייק, ו סלט תרד סופר לשניים.

הוראות

1
לקלף תפוחי אדמה וגזר ולחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. בסיר קטן של מים רותחים מומלחים, לבשל את תפוחי האדמה וקוביות גזר עד שהם רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לנקז אותם, ולרוץ מתחת למים קרים לכמה שניות
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
במחבת כבדה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הבצלים, ומבשלים אותם, ערבוב לעתים קרובות במשך 5 דקות או עד שהם התרככו.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מוסיף את השום, ו לטגן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
6
מוסיפים את התרד לשתיים או שלוש קבוצות, ומאפשרים לכל מנה לנבול לפני שאתם מוסיפים עוד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
7
קח את תערובת התרד מהחום וכפית אותו למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
8
מוסיף את גבינת קוטג', אגוז מוסקט, מלח ופלפל ולהתאים את התבלינים, אם אתה רוצה. מחית את התערובת היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
תיבולתיבול
מוסקטמוסקט
9
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
להניח גיליון של פילו על משטח העבודה שלך לצחצח אותו קלות עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
11
מניחים גיליון נוסף של פילו על גבי חמאה זה. לעשות את אותו הדבר עם הסדינים השלישי והרביעי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
12
חותכים את פילו שכבתי במחצית לרוחב, כך חתיכות הם 8 1/2 על ידי 11 אינץ'.
13
כפית מילוי התרד לתוך תבשיל רדוד כ 8 על ידי 10 אינץ ' בגודל.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
14
מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר ומערבבים אותם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
15
מניחים את שכבות הפילו על המילוי. הפעל מתחת לקצוות לפי הצורך כדי להתאים את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
אופים את העוגה ב 400 מעלות F (200 מעלות F) במשך 20 דקות או עד פילו הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
חותכים את העוגה לחלקים ומגישים.