עוגת תרד סופר
פאי תרד סופר דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 122 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת קוטג', שמן זית, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סופר תרד שייק, סופר תרד שייק, ו סלט תרד סופר לשניים.
הוראות
לקלף תפוחי אדמה וגזר ולחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. בסיר קטן של מים רותחים מומלחים, לבשל את תפוחי האדמה וקוביות גזר עד שהם רכים, על 10 דקות.
לנקז אותם, ולרוץ מתחת למים קרים לכמה שניות
במחבת כבדה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים, ומבשלים אותם, ערבוב לעתים קרובות במשך 5 דקות או עד שהם התרככו.
מוסיף את השום, ו לטגן במשך 1 דקה.
מוסיפים את התרד לשתיים או שלוש קבוצות, ומאפשרים לכל מנה לנבול לפני שאתם מוסיפים עוד.
קח את תערובת התרד מהחום וכפית אותו למעבד מזון.
מוסיף את גבינת קוטג', אגוז מוסקט, מלח ופלפל ולהתאים את התבלינים, אם אתה רוצה. מחית את התערובת היטב.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
להניח גיליון של פילו על משטח העבודה שלך לצחצח אותו קלות עם חמאה מומסת.
מניחים גיליון נוסף של פילו על גבי חמאה זה. לעשות את אותו הדבר עם הסדינים השלישי והרביעי.
חותכים את פילו שכבתי במחצית לרוחב, כך חתיכות הם 8 1/2 על ידי 11 אינץ'.
כפית מילוי התרד לתוך תבשיל רדוד כ 8 על ידי 10 אינץ ' בגודל.
מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר ומערבבים אותם.
מניחים את שכבות הפילו על המילוי. הפעל מתחת לקצוות לפי הצורך כדי להתאים את המחבת.
אופים את העוגה ב 400 מעלות F (200 מעלות F) במשך 20 דקות או עד פילו הוא חום זהוב.
חותכים את העוגה לחלקים ומגישים.