עוטפת ארוחת בוקר
עוטפת ארוחת בוקר היא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קליפת ליים, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוטפת ארוחת בוקר דלת שומן, עוטפת ארוחת בוקר, ו מערב ארוחת בוקר עוטפת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק תותים 1/2 כוס סוכר; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות. בינתיים, בקערה בינונית נפרדת, לערבב קמח, 1 כף סוכר, אבקת אפייה ומלח. מערבבים בחלב, חמאה, 1 כפית קליפת לימון, מיץ לימון וביצים. הכה עם מקצף יד עד חלקה.
גריז קל 6 עד 8 אינץ ' מחבת עם חמאה.
חום מעל חום בינוני עד מבעבע.
יוצקים את הבלילה על ידי מעט פחות מ 1/4 חופנים למחבת. מיד לסובב מחבת עד שכבה דקה של הבלילה מכסה התחתונה. מבשלים עד חום זהוב בהיר. הפעל מרית רחבה סביב קצה כדי לשחרר; להסתובב ולבשל בצד השני עד חום בהיר. חזור עם הבלילה שנותרה, משומן מחבת לפי הצורך. עוטפת מחסנית, הנחת נייר שעווה בין כל; מגניב לחלוטין.
בינתיים, בקערה קטנה מקוררת, לנצח את הקצפת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה; להפריש. בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת במהירות גבוהה עד רכות; מערבבים ב 1/2 כוס סוכר 1 כף קליפת לימון. מערבבים בעדינות קצפת.
כף על 2 כפות של מילוי מרכז למטה של כל לעטוף; לקפל הצדדים מעל מילוי. כדי לשרת, מקום 2 עוטפת על כל אחד 6 צלחות. כפית תותים מעל עטיפות.